Стало відомо, що біда прийшла до 64-річного актора, який прославився завдяки співпраці з відомими кінорежисерами — Вадимом Абдрашитовим, Сергієм Бодровим, Анджеєм Вайдою, Станіславом Говорухіним, Микитою Міхалковим, Юрієм Кара, Володимиром Хотиненком. Так, до Сергія Гармаша приїхала швидка допомога.

Telegram-канал SHOT заявив, що популярний радянський та російський артист Сергій Гармаш відчув нездужання після зйомок у тайзі. За словами представника актора, той повернувся з дикої природи одразу до Москви і незабаром йому погано стало. При цьому медиків викликала Гармаш його дружина, щоб той не займався самолікуванням.

Лікарі оглянули актора і, зважаючи на все, госпіталізувати не стали. Діагноз артиста не уточнюється.

Згодом сам Сергій Леонідович запевнив журналістів, що зараз із ним усе гаразд, і госпіталізувати зірку театру та кіно не стали.

У свою чергу Telegram-канал 112 повідомляє, що незабаром зателефонував брат народного артиста, який знаходився поряд з ним. За даними каналу, вирішувалося питання щодо його госпіталізації з попереднім діагнозом "отруєння".

Інформацію про отруєння підтвердив представник актора Олег Будрін.

Популярні новини зараз

Готуйтесь до неприємностей: що станеться, якщо їздити влітку на зимовій гумі

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

З-за столу не встанете без добавки: рецепт простого пирога з куркою на сметані

Не притягуйте покійника в будинок: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі, поминаючи рідних та близьких

Показати ще

"Нічого страшного немає, він просто щось з'їв у дорозі, вчора тільки прилетів. Що він там з'їв <...> (невідомо. - ред.). Я думаю, дружина злякалася і викликала лікаря", - заявив він.

При цьому Будрін зазначив, що Гармаш має проблеми з серцем. За його словами, актору "сьомий десяток років, працює він як ломовий кінь, спить по три години". Крім того, артист зловживає курінням, що також впливає на його здоров'я.

Нагадаємо, влітку 2020 року Сергій Гармаш зі скандалом залишив театр "Сучасник". Так, у спектаклі "Папа" його замінив Сергій Шакуров.

У 2000-ті Сергій Гармаш знімався дуже часто у найвідоміших російських фільмах: "72 метри", "Бідні родичі", "Мій зведений брат Франкенштейн", "Свої", "Стиляги", "Чорна блискавка". Гармаш грав у "12" Микити Міхалкова та "Заселеному острові" Федора Бондарчука, "Край" Олексія Вчителя, "Ялинки" Тимура Бекмамбетова.

Серед останніх фільмів Сергія Гармаша - скандальна "Матільда", блокбастери "Рух вгору" та "Притягнення", "Коханки", "Два квитки додому".

Також у фільмографії Гармаша багато серіалів – "Попіл", "Біла гвардія", "Мурка", "Ленінград 46", "Троцький" – це останні роботи актора на ТБ.

Сергій Гармаш одружений з Інною Тимофєєвою. Подружжя разом понад 40 років. Пара виховала двох дітей – дочку Дар'ю та сина Івана. Спадкоємиця артиста закінчила продюсерський факультет ВДІКу, вийшла заміж за художника світом і подарувала батькам онука Павла.

Читайте також:

Сюжет для нової книги підкинуло життя: російська "королева детектива" втратила чоловіка. Визначною була людина

Трагедія Львівщини: російська ракета впала в житлову зону. Вижили не всі

Нічна ракетна атака Україною: рашисти завдали безліч ударів по мирних містах. Де був приліт і де відключать світло