Арабський шик, вишуканість і екзотика все це — ОАЕ. Ще б пак, мільйони людей у всьому світі хочуть на власні очі побачити вежу "Бурдж-Халіфа" (Burj Khalifa) і готель-"парус" "Бурдж аль-Араб" (Burj Al Arab). Перша леді України Олена Зеленська вирушила до цієї дивовижної країни не заради розваги, а з благородною метою - аби особисто подякувати еміратському народові за надзвичайно важливу гуманітарну допомогу, надану українцям у важкі часи відбиття російської агресії.

Олена Зеленська знаходиться в Об'єднаних Арабських Еміратах, куди вирушила на саміт Forbes з нагоди Міжнародного жіночого дня. Під час візиту перша леді України зустрілася з Мухаммадом ібн Заїдом Аль Нагаяном – президентом та шейхом ОАЕ.

Про це вона повідомила в Instagram.

За словами Зеленської, ОАЕ підтримують проукраїнську резолюцію ООН, а також надали українському народові цінну гуманітарну допомогу під час війни. За це перша леді особисто подякувала шейхові.

Зазначимо, що для свого офіційного візиту до ОАЕ Олена Зеленська обрала елегантний костюм кольору слонової кістки. Його основні фішки – спідниця з асиметричним низом і приталений жакет із баскою. Образ перша леді доповнила коричневими туфлями-човниками та мінімалістичними круглими сережками.

У соцмережах вже відреагували на влучний образ першої леді. Так, наприклад, журналіст Віталій Школьний захопився виглядом Зеленської та зазначив, що вона "приклад розкішної української, європейської жінки".

Популярні новини зараз

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

На Великдень ви всіх здивуєте цією смакотою: рецепт яєць, фаршированих крабовими паличками

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Лукашенко обізвав Україну дивним словом і запропонував Заходу оголосити "нічию" з Росією

Показати ще

Також відомо, що в Абу-Дабі Зеленська представила проект своєї Фундації та запросила ОАЕ взяти участь у повоєнному відновленні України.

"Країна, архітектура та технології якої буквально повстали серед пустелі, точно знає, як це зробити", - висловилася вона.

Окрім офіційних заходів перша леді зустрілася з представницями неформального об'єднання українських жінок в ОАЕ – Української жіночої ініціативи.

Читайте також:

Чорно-біле фото та скорбота: Тіна Кароль показала подругу, якої не стало під час обстрілів

ПриватБанк запропонував українцям допомогу, яка буде дуже доречною

"Забороняють ходити": Віталій Кім показав фото після серйозної травми

"Боже око": мешканці Києва спостерігали незвичайне явище у нічному небі