Відома українська актриса Ада Роговцева зізналася, що не припиняє молитися за захисників України, які щодня ризикують життям заради нашої з вами свободи та незалежності. Зокрема легенда вітчизняного кіно просить Бога берегти головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Артистка показала спільний чорно-білий знімок із генералом, а також звернулася до героя з підбадьорливими словами. Відповідний кадр та текст зірка розмістила на особистій сторінці у Facebook .

Також Ада Миколаївна чесно описала, як змінилися її переживання за рік повномасштабної війни. Вона не приховує, що після вторгнення тривалий час відчувала страх, але разом із цим точно була впевнена у незламності українських воїнів та нації загалом. Зараз актриса ще більше переконалася, що Україна буде вільною, в тому числі і завдяки Залужному.

"Усім серцем молюся невпинно. Так болить той фронт, стільки рідних людей на тому фронті. Не зупиняю молитви ні на мить. Рік тому було страшно, але не було зневіри. А зараз накриває час від часу, бо нестерпно! Боже! Дай сили! і захисту кожному бійцю! Дай Бог сили та захисту генералу Залужному! Молюся і вірю! Ви втримали Україну, Валерію Федоровичу! Ви її звільните!" – зворушливо написала знаменитість.

Нагадаємо, що українська актриса Ада Роговцева, народна артистка та Герой України, з початку війни принципово відмовляється говорити російською та розмовляє лише українською. І це при тому, що артистка виросла в російськомовній сім'ї, працювала в російському театрі і багато часу жила в Росії.

Популярні новини зараз

Як без проблем позбутися слимаків на городі: секрет, про який ви точно не знали

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Виростуть хрусткими та солодкими: спробуйте цей японський метод вирощування гарних та смачних огірків

Показати ще

Вона відмовилася їхати з Києва, незважаючи на небезпеку його захоплення.

Читайте також:

Максим Галкін став блондином: Алла Пугачова про нього не впізнає. Фото

"Хоч би розумом не рушив": росіяни б'ють на сполох з приводу здоров'я Боярського. Хвороба не відпускає

Показував "стратегічні місця": як виглядає путінський генерал, який роздягався перед солдатами

Виглядає молодше Христини Орбакайте: посвіжіла Алла Пугачова здивувала зовнішністю