Звичайно, літо - не найпопулярніший період для вживання консервів типу шпротів, сарлдин або кабачкової ікри.
Не дивлячись на це і те, що до холодів ще далеко, все-таки іноді хочеться поласувати смачним. Які ціни встановили супермаркети на ці продукти наприкінці серпня? Про це стало відомо завдяки публікації порталу Мінфін.
Згідно зі статистичними даними, середня ціна на натуральні сардини в Україні в серпні склала 62,60 гривень за банку. Це на 1,02 гривні дорожче, ніж на місяць раніше. При цьому в різних супермаркетах їхня вартість значно відрізняється. Якщо в Ашані вони продаються по 46,80 грн, то в Новус доведеться віддати 71,99 грн за 230 грам.
Щодо шпроту Аквамарину в олії, то їхня середня вартість залишилася на рівні 73,15 гривень за банку і не змінилася з липня.
Найбільше подорожчала кабачкова ікру. Якщо у липні середня ціна на цей продукт була 57,99 гривень, то у серпні вона підвищилася до 71,99 гривень за 440 грам. Подорожчала і торгова марка Верес з 61,80 до 74,73 грн за 500 грам.
Справжня прикраса: рецепт печива "Каштани" з маминого зошита
План поділу України таки існує: у ГУР сказали, які регіони путін хоче залишити, як "спірні"
Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Читайте також:
Ідеальний час запастися: основна продукція рекордно впала в ціні.
Яйця та хліб починають дорожчати, що відбувається зі олією: огляд цін у супермаркетах.