Повідомляється, що Міністерство цифрової трансформації працює над військовим посвідченням особи для застосування «Дія» в Україні, як повідомив міністр Михайло Федоров. Однак Федоров натякнув, що остаточна реалізація цієї функції незрозуміла.

Про це повідомляє "dengi".

Він зазначив, що у цій ідеї є певна логіка, але вона може не втілитись у життя. Міністерство працює над цим проектом окремо.

"Там є певна логіка. Поки не можу її спойлерити. Скажімо так, це може бути військовий квиток у "Дії". Однак, найімовірніше, його не буде. Зараз ми працюємо над цим проектом окремо", - розповів голова Мінцифри.

Федоров заявив, що зараз вони співпрацюють із Міноборони щодо впровадження військового квитка, але він не буде інтегрований у додаток "Дія". Натомість для цієї мети буде розроблено окрему інформаційну систему на базі Міноборони.

Крім того, Федоров уточнив, що у додатку "Дія" не буде військового електронного акаунту та повістки. Очікується, що докладна заява про цю ініціативу надійде від Міністерства оборони.

Популярні новини зараз

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Ви це викидаєте і не замислюєтеся: які відходи врятують вашу моркву від шкідників

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

"Зараз разом із МОУ працюємо над запровадженням військового квитка. Він буде не в "Дії". У "Дії" також не буде військового електронного кабінету. Для цього буде створено окрему інформаційну систему на базі Міноборони. Повісток у "Дії" не буде також" , - додав Федоров.

Читайте також:

Важлива виплата: яку допомогу на дитину зможуть отримати самотні матері чи батьки

З одного куща можна буде зібрати 10 кг помідорів: як приготувати правильне підживлення

Тепер у нього навіть емблема світиться: як виглядає найновіший мінівен Volvo, в якому захочеться жити