Мобільний оператор Vodafone коригує ціни на деякі тарифні плани з 22 лютого, посилаючись на збільшення витрат, пов'язаних із підтримкою та відновленням мережі.

Про це пише «obozrevatel».

"Через зростання витрат на підтримку та відновлення мережі необхідно змінити вартість тарифів – з 22.02.24. Водночас збільшиться обсяг інтернету", – розповіли у компанії.

Тариф SuperNet Start щомісяця збільшуватиметься на 25 гривень зі 175 до 200 гривень, а також збільшуватиметься обсяг інтернету з 15 до 20 ГБ. У той же час тариф SuperNet Unlim підніметься ще на 50 гривень із 360 гривень до 410 гривень, при цьому обсяг інтернету на максимальній швидкості збільшиться на 20 ГБ і складе 80 ГБ.

Vodafone підкреслює, що ці зміни пов'язані з покращенням контенту та збільшенням дозволів на доступ до Інтернету. У компанії пояснюють коригування тарифів необхідністю покриття зростаючих витрат, пов'язаних з обслуговуванням та відновленням мережі, оскільки продовжуються значні інвестиції у розширення покриття мережі та підвищення швидкості, у тому числі у зонах бойових дій.

Так, на превеликий жаль, в Україні піднімаються ціни буквально на все: починаючи від їжі та закінчуючи різноманітними послугами.

Популярні новини зараз

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

Показати ще

Читайте також:

Чим небезпечний прогрівання двигуна в мороз, якщо ви не збираєтеся нікуди їхати

Не сядуть і не зіпсуються: проста хитрість при пранні вовняних речей, про яку не всі знають

Справжня насолода на вечерю: рецепт запіканки з вермішелі з куркою та грибами

Розсада помідорів буде міцною та дасть хороший урожай: 8 головних правил для кожного городника