Іларіон Павлюк, представник оборонного відомства, наголосив на важливості обліку спеціальностей військовозобов'язаних громадян при формуванні військових бригад.

Про це повідомляє focus.ua

Це, на його думку, не лише спростить організаційні процеси, а й підвищить ефективність служби.

"Поява електронного кабінету - дуже зручний механізм для всіх. Тут треба розуміти, що якщо ми досягли ситуації, коли оновлення даних масове, тому що це можна зробити вдома з комп'ютера, нам тоді значно простіше організувати систему, коли людина має спеціалізацію механіка- водія, буде відповідні завдання виконувати в армії", - заявив Іларіон Павлюк.

Однак, важливо зазначити, що електронний кабінет не призводитиме до автоматичного призову до армії всіх даних, що оновили. Павлюк запевнив українців, що такі побоювання є необґрунтованими. Нині кількість військовозобов'язаних громадян у країні перевищує необхідну кількість для Збройних сил, тому процес мобілізації буде проводитись у суворо встановлених рамках.

Насамкінець, Павлюк підкреслив, що всі зусилля в галузі військової мобілізації спрямовані на те, щоб забезпечити більш зручні, прозорі, швидкі та якісні процеси призову громадян до служби в армії.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще