Лікарі порекомендували до уживання восени одну кашу.
Зокрема, мова піде про користь в осінньо-зимовий період перлової каші. Причому її можна їсти і на сніданок, і як гарнір на обід. Фахівці розповіли, чому вона так необхідна в раціоні кожної людини, пише "Жіночий світ".
Справа в тому, що в ній присутня величезна кількість вітамінів, а також складні вуглеводи, які надовго дарують відчуття насичення, енергію, але не дають різких підйомів цукру, тому перловка показана навіть людям з діабетом. Також в домашніх умовах можна приготувати напій з перлової каші, який теж непогано зміцнює імунітет.
Для цього потрібно прожарити крупу в духовці до золотистого кольору, помолоти, заварити, і вийде в результаті смачна злакова кава. Можна в неї додати корицю, імбир. Такий напій показав високу ефективність при інфекційних захворюваннях.
Але, якщо ви більше віддаєте перевагу самій перловці, то вибираючи між кашею на воді і на молоці, то в цьому випадку найкраще перший варіант. Так, ваш організм в повній мірі отримає вітаміни і мікроелементи, які здатні покращувати травлення, стан шкіри, нігтів, волосся і зору. Також можна заздалегідь запарювати кашу, оскільки за рахунок цього навпаки збільшуються її корисні властивості.
Заливати зерна водою варто мінімум на дві години або на ніч. Завдяки цьому фітинова кислота, яка в злаках міститься в надлишку і перешкоджає засвоєнню вітамінів, повністю вивільняється за вказаний час.
Раніше "Hyser" писав про те, що була названа найкорисніша каша для вашого серця і судин.
Також наш портал повідомляв, що лікарі розповіли, яка ранкова каша - це порятунок від хвороб серця і запалень.
Нагадуємо, що був складений список продуктів, які не можна заморожувати.