Якщо ти думала, що оселедець — нудна закуска для лінивих вечорів, то приготуйся до гастрономічного повороту.
Продавець риби на ринку (так-так, не кулінарний блогер) одного разу поділився рецептом, від якого тепер багато хто не може відірватися - і готують його мінімум три рази на тиждень. Щоправда, смачно настільки, що бейдж "моє улюблене" можна приклеїти вже вперше.
Ось рецепт:
- Оселедець слабосолона - 300 г
- Варені яйця - 6 шт.
- Цибуля - 1 шт. (Маринуємо оцтом 6%, щіпкою солі)
- Кріп - 15 г
- Майонез — 3 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
Приготувати – простіше простого:
-
Наріжте все кубиками: оселедець, яйця, цибулю.
-
Змішай нарізане, додай кріп, майонез і гірчицю - все, готова намазка.
Оселедцева намазка, кадр з відео -
До ідеального результату: намазуй на чорний хліб для повного щастя.
Ця закуска - баланс смаку і текстур: солонувата оселедець, м'якість яєць, гострина гірчиці і свіжість кропу. І все настільки гармонійно, що просочується улюбленою незмінкою на столі: просто, доступно і ох як смачно.
Чому "прописується" на обідньому столі?
- Економія часу: все поєднується за п'ять хвилин.
- Доступність інгредієнтів: все можна знайти у найближчому магазині.
- Без неприємних сюрпризів: інгредієнти прості, смак зрозумілий, а результат на «ура».
Якщо ти шукаєш ідеї, як покращити будні без гастрономічних подвигів, бери цей рецепт на озброєння. І так, не забудь: іноді найнехитніші речі — і найнезабутніші.
Читайте також:
Секрет осіннього смаку: пиріг із лисичками, який змусить забути про все.
Малиновий мохіто, який продовжить смак літа: рецепт напою, доки не стало надто холодно.