Стало відомо, що в Україні виставили на продаж надпотужну Таврію. Вона здатна розганятися понад 200 км/год і має незвичайний дизайн. Крім того, власник оснастив автомобіль сучасною мультимедійною системою та доопрацював інтер'єр.

У Запоріжжі на продаж виставили незвичайний проект на базі ЗАЗ-1102 "Таврія". Автомобіль отримав нове кузовне обваження, двигун від Ford Kuga і безліч інших доробок.

Ось як охарактеризував свою "крихту" продавець: "Розва Таврія повністю з начинкою від Форда. Документи є але за тех.паспортом як таврія 1.1)) Привід передній, підсилювач керма, двигун швидкий 2.5, не димить, швидкість включаються легко, масло не жере , працює і їздить краще і швидше за всяких бех і мерсів".

Відомо, що авто допрацьовували приблизно з 2015 року. Від стандартної Таврії ЗАЗ-1102 у автомобіля залишилися недоторканими лише дах та багажник.

Багато деталей підвіски було взято від різних моделей Ford. Так, у кросовера Kuga був запозичений 2,5-літровий двигун, який видає потужність близько 200 л. і 320 Нм крутного моменту.

Крім того, на автомобіль встановлені нова мультимедійна система, тонування та кермо від Ford Cougar.

Популярні новини зараз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Зазначимо, що у 2016 році надпотужну Таврію продавали за 9000 доларів. Зараз же лише за тисячу доларів! Щоправда, за минулі роки автомобіль дещо постарів і отримав певні ушкодження.

Так, за словами власника, одного разу автомобіль потрапив у ДТП, через що у нього з'явилися вм'ятини на дверях та задньому крилі. Також на фото відсутній передній бампер, але, за словами продавця, він іде в комплекті.

"З недоліків вм'яті двері та заднє крило - на їзду не впливає))) передній бампер є!", - пише власник.

Читайте також:

Жаль, що таке зараз не роблять для села: як виглядав рідкісний ЗАЗ "Таврія" італійської збірки

За ці гроші можна було купити іномарку: як виглядала Таврія "Спорт", про яку мало хто знав

Була і сімейна, і молодіжна: як виглядали рідкісні ЗАЗ "Таврія", про які мало хто знав