Audi оновлює свою стратегію найменування моделей, щоб клієнтам було легше розрізняти електромобілі та автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння. Згідно з новим підходом, моделям із двигунами внутрішнього згоряння будуть присвоєні непарні номери, а електромобілям – парні.

Про це повідомляє «24tv»

Наприклад, майбутній електричний A6 E-tron дебютує у 2024 році. Тим часом нинішній A6 буде перейменований на A7, що сигналізуватиме про його перехід на двигун внутрішнього згоряння. Q6 E-tron буде виключно електричним, а Q5, нове покоління якого вийде 2024 року, продовжить використовувати двигуни внутрішнього згоряння.

Технічний керівник Audi Олівер Хоффманн пояснив, що така логіка іменування з часом стане стандартною, допомагаючи клієнтам легко ідентифікувати тип двигуна автомобіля за назвою.

e-tron

Хоффманн також зазначив, що хоча суфікс E-tron збережеться, він використовуватиметься аналогічно існуючим значкам Audi TDI і TFSI, які позначають дизельні та бензинові моделі. Це означає, що значок E-tron позначатиме електрифіковані автомобілі всієї лінійки Audi.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Рішення Audi відрізняти електромобілі від моделей з двигунами внутрішнього згоряння за допомогою угод про імена відображає зростаючий зсув автомобільної промисловості у бік електрифікації. Спрощені стратегії найменування, подібні до цієї, призначені для того, щоб споживачам було зрозуміліше ідентифікувати та вибирати електричні моделі у міру того, як автовиробники розширюють свої пропозиції електромобілів. Цей підхід відповідає прагненню Audi використовувати електричну мобільність та надати клієнтам простий спосіб розпізнати варіанти електромобіля.

Читайте також:

Швидко та апетитно: рецепти рулетиків із листкового тіста з ковбасою та сиром

А ось це вже серйозно: у Підмосков'ї підірвали два літаки та гелікоптер на урядовому аеродромі

Поминальні батьківські суботи у 2023-му році: запишіть ці дати та згадайте рідних із близькими