У мережі показали самі незвичайні Всюдиходи різних епох

Практично відразу після того, як автомобіль став чимось масовим, виникла необхідність пристосувати його під те, щоб пересувати абсолютно по будь-якій місцевості, в результаті чого і з'явилися позашляховики. Youtube-канал "MAD HOUSE" розповів про найцікавіші екземпляри.

Наприклад, у імператора Російської імперії Миколи II був свій снігохід. Він був одним з багатьох автомобілів в гаражі імператора і являв собою перший в світі напівгусеничний автомобіль, оснащений лижами на передніх колесах.

Позашляховик Олбі Роленгона. У 30-х роках він відвідав Аляску, де з місцевими ескімосами відправився на полювання на тюленів. Він здивувався цікавому рішенню, до якого ескімоси дійшли, щоб витягувати навантажені здобиччю човни на берег не пошкодивши їх: човни ставили на "ролики" з тюленів шкіри і витягували їх на берег. Повернувшись на батьківщину, винахідник представив свій позашляховик, колеса якого були м'якими і гідравлічними, завдяки чому машина добре справлялася з бездоріжжям і могла тягнути до 7 тонн. При цьому "ролики" позашляховика могла проїхати по людині, не заподіявши тому ніякої шкоди.

Запити держави іноді бувають дивними, в результаті чого, наприклад, в США з'явився найдовший у світі автопоїзд. Його довжина становить 173 метри, а важить ця махина цілих 450 тонн. Незважаючи на свою унікальну технічну частину, ідею автопоїзда замінили вантажними вертольотами, тому машину виставили на продаж. Втім, ніхто не захотів придбати дивовижний поїзд, і в результаті дорогий проект просто відправили на металобрухт. Тягач, правда, зберегли і виставили в музеї Арізони.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що автолюбителі нерідко вибирають позашляховики УАЗ в якості основи для Тюнінг-проекту. У мережі з'явилася добірка фотографій з самими незвичайними перетвореннями цього автомобіля.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автомобілісти столиці були вкрай здивовані, коли побачили на дорогах вельми незвичайний кабріолет, створений на основі радянського ВАЗ-2101 "Жигулі".

Також "Hyser" писав, що у мережі з'явилися рідкісні кадри, на яких відображені випробування експериментальних моделей, створених на основі радянського "Запорожця".