✅ Інгредієнти: сира картопля - 4-5 шт.; цибуля - 1 шт.; середній соусний кабачок - 1 шт.; борошно - 1 столова ложка; перець та сіль - за смаком.

Процес приготування:

На дрібній терці натираємо одну маленьку цибулину.

На тій же терці натираємо чотири картоплини.

На крупній терці натираємо соусний кабачок.

Солимо, перчимо і розбиваємо одне яйце.

Популярні новини зараз

Темна сторона добрих намірів: на Франківщині затримали батька-вихователя, якого підозрюють у знущаннях над дітьми

Зимова погода повертається: оголошено другий рівень небезпеки через морози наприкінці квітня

Вдома під сонцем: Леся Нікітюк заінтригувала з Хмельницького на тлі чуток про вагітність

Гороскоп на завтра, 25 квітня: злиття Венери та Сатурна готує пекельну п'ятницю

Показати ще

Перемішуємо тісто ложкою. Додаємо одну столову ложку борошна і знову перемішуємо.

Вмикаємо сковорідку. Вливаємо рослинну олію. За допомогою столової ложки набираємо тісто і відправляємо на нашу сковорідку. Розмір дерунів контролюйте за власним бажанням. Вони можуть бути і зовсім маленькими, тоді їх буде зручно подавати на невеликих тарілках.

Обсмажуйте деруни на середньому вогні з двох сторін до появи красивої рум'яної скоринки. Потім накрийте сковорідку кришкою і на маленькому вогні дайте дерунам посмажитися ще десь 2-3 хвилини.

Деруни краще подавати у гарячому вигляді разом зі сметаною!

Читайте також:

Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь

Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт