✅ Інгредієнти: сира картопля - 4-5 шт.; цибуля - 1 шт.; середній соусний кабачок - 1 шт.; борошно - 1 столова ложка; перець та сіль - за смаком.
Процес приготування:
На дрібній терці натираємо одну маленьку цибулину.
На тій же терці натираємо чотири картоплини.
На крупній терці натираємо соусний кабачок.
Солимо, перчимо і розбиваємо одне яйце.
Українці ризикують втратити половину пенсії: чому так відбувається і хто буде без грошей після індексації
Новий 2026-й зустрічаємо з Вогненним Конем: секрети, як прикрасити будинок, щоб залучити удачу та благополуччя
Грибний суп-пюре: зігріваючий аромат лісу на вашій кухні, простий і правильний рецепт
Українських ухилянтів "зловлять" з усіх боків: ТЦК запускає цифровий капкан, що грозить штрафами та арештами
Перемішуємо тісто ложкою. Додаємо одну столову ложку борошна і знову перемішуємо.
Вмикаємо сковорідку. Вливаємо рослинну олію. За допомогою столової ложки набираємо тісто і відправляємо на нашу сковорідку. Розмір дерунів контролюйте за власним бажанням. Вони можуть бути і зовсім маленькими, тоді їх буде зручно подавати на невеликих тарілках.
Обсмажуйте деруни на середньому вогні з двох сторін до появи красивої рум'яної скоринки. Потім накрийте сковорідку кришкою і на маленькому вогні дайте дерунам посмажитися ще десь 2-3 хвилини.
Деруни краще подавати у гарячому вигляді разом зі сметаною!
Читайте також:
Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь
Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт
