Неадекватний автовласник похвалився своїм швидкісним рекордом

Про те, що водій якимось чином зумів розігнати своє автотранспортний засіб до швидкості більш ніж в 300 кілометрів годину, і похвалився рекордом, повідомляє у соціальній мережі Facebook паблік "ДТП.kiev.ua"

Як пишуть в соціальній мережі, водій поділився фотографією свого спідометра, на якій чітко помітно, що автомобіль практично досяг майже граничної швидкості в 330 кілометрів на годину, а стрілка вказує на 310 кілометрів на годину. Саме швидкісне шоу, судячи з підпису, відбувалося в Києві, на Бориспільській автотрасі М5Е60. Судячи з усього, водій вирішив що, траса є злітною смугою, і тільки відсутність крил не допомогло йому скласти в небі конкуренцію продукції авіапідприємства Антонов, але цілком можливо, що мова йде не про літаки, а про рекорд швидкості, поставленому Сергієм Маликом. Втім, про те, чи досяг автомобіль фінішу без перешкод, і цілком, і чи все обійшлося щасливо, в публікації не повідомляється.

Нагадаємо, що 25 Вересня 2020 року на злітно-посадковій смузі аеропорту "Антонов", який розташований в Гостомелі, Київської області, був зафіксований рекорд швидкості на мотоциклі, що приводиться в рух електричним двигуном потужністю в 401 кінську силу. Пілотом "залізного коня" був Сергій Малик. Мотоцикл має назву "Дух України" розігнався до рекордної швидкості у 201 кілометр на годину. Результат відразу ж внесли до Національного Реєстру Рекордів України, а Сергію Малику вручили диплом про відповідне досягнення.

На вітчизняному мотоциклі The Spirit of Ukraine він розігнався до швидкості 201 км/ч.цей результат відразу ж був зафіксований представниками Національного Реєстру Рекордів України й спортсмену урочисто вручили відповідний диплом.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що розмір штрафів для безтурботних водіїв, що сідають за кермо напідпитку, досяг європейського рівня.

Популярні новини зараз

З-за столу не встанете без добавки: рецепт простого пирога з куркою на сметані

Як захистити автомобіль у град: важливі поради, які допоможуть кожному водієві

Доведеться переходити на сухарі: кому з українців на 50% уріжуть пенсії

Полуниця виросте солодше за мед: як її потрібно поливати, щоб зібрати шикарний урожай

Показати ще

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що "лімузин" зібраний з двох "запорожців", пропонують купити за смішні 17 000 гривень.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що У мережі опублікували список найнадійніших "пікапів" 2020 року.