Зараз хліб печуть із різного борошна і додають туди різні добавки, роблячи хліб практично твором мистецтва. Хліб заварний, хліб з ізюмом та насінням, хліб із гречаного борошна, хліб із кукурудзяного борошна та інші варіації, про які багато хто й не чув.

Але яким би смачним і якісним не був хліб, рано чи пізно він починає черствіти. Тоді його використовуються як сухарики або перемелюють, роблячи з нього панірувальні сухарі, в які можна обволікати котлети та курячі нагетси.

Буває ще й так, що хліб вивітрюється. Це відбувається через знижену вологість у приміщенні.

Але досвідчені господині знають унікальний лайфхак, який допоможе зберегти свіжість хліба якомога довше.

Лайфхак є незвичайним, але дуже ефективним. І для цього потрібна морозилка.

Декількома поколіннями господарок доведено, що в морозилці хліб черствіє повільніше, ніж у холодильнику. Перед заморожуванням хліб краще порізати на шматочки і загорнути у фольгу, харчову поліетиленову плівку або покласти порціями в спеціальні пакети для морозилки на застібці. Розморожують хліб, залишивши його за кімнатної температури на 3–4 години прямо в упаковці.

Популярні новини зараз

Гороскоп на 2026 рік для всіх знаків Зодіаку: що несе Червоний Вогняний Кінь кожному з нас

Зірки не брешуть: 5 знаків Зодіаку, яким доля готує справжні чудеса до Нового року

Один секретний інгредієнт - і ваша cлива дасть урожай на цілий рік раніше, садівники в шоці і ви будете

"Я їй не вірю": Тарас Тополя напав на Тіну Кароль та розкритикував її пісні

Показати ще

Читайте також: