Як варити гриби
Зібрані в лісах і підлісках гриби можуть містити не найкорисніші речовини, особливо якщо росли не так далеко від дороги, тому варто їх добре очистити і обов'язково злити першу воду. І особливо це важливо зробити, якщо купили гриби з рук грибників. У такому разі ви не можете бути впевненими, де їх збирала людина і краще при варінні злити першу воду і навіть другу. Зайвим не буде.
Що можна зробити з грибним бульйоном
На його основі готується дуже багато смачних, корисних супів, борщів. Відмінно поєднується грибний смак із овочами, квасолею, перлівкою, сочевицею, в результаті виходить ароматний і ситний суп. Часто професійні кухарі воліють комбінувати м'ясний або курячий бульйон із грибами.
Також любителі оригінальних рецептів пробують поєднувати грибні смакові нотки з вершковим сиром, до бульйону додають плавлений сирок і вже на такій основі варять супи. Щоб перша страва вийшла ще більш пікантною, кладуть спеції, приправи, подрібнений часник.
Читайте також:
Перекинути більше не вийде? НБУ залишає жорсткий ліміт на карткові перекази з 1 січня - що зміниться для українців
Григорій Решетник зізнався: я хотів піти від дружини
BMW X7 2027: флагман стає розумним та отримує 900 "коней", ви не повірите, що ховається під капотом
"Ти продала душу дияволу": Ксенія Мішина вибухнула після скандального інтерв’ю Наталки Денисенко
Старовинний рецепт маслюків у томаті: крута страва в грибний сезон. Пальчики оближеш
Як приготувати печериці на сковорідці з|із| додаванням яйця. Рецепт
