Існує неймовірна кількість рецептів з приготування, заготівлі та соління грибів.
Більше того, кулінарія не зупиняється на досягнутому, і найдосвідченіші кухарі вигадують нові рецепти, оригінальніші та екстравагантніші. Кальмари з грибами у сирному соусі? Будь ласка. Устриці із грибним соусом? Не питання.
Однак найулюбленіші рецепти зазвичай є найпростішими у приготуванні. Так, наприклад, 24Канал поділився шикарним рецептом маслюків у сметані, який підійде і для романічної вечері, і для звичайного обіду.
Для приготування нам знадобиться:
-
Масла 700
-
Цибуля ріпчаста 1 шт.
-
Сметана 300 гр
-
Олія соняшникова 2 ст. л.
-
Сіль за смаком
-
Чорний перець мелений
Для початку необхідно відварити гриби в підсоленій воді близько години. Маленькі маслюки можна відварювати цілими, а великі потрібно порізати.
Цибулю чистимо і режим півкільцями. Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору. Далі необхідно додати в цибулю гриби, просмажити 15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Потім необхідно влити сметану, ретельно перемішати і поставити тушкує під кришкою ще 10 хвилин.
Неймовірно смачно: рецепт ситних круасанів, які стануть вашим улюбленим сніданком
До пенсії додадуть хороші суми – доплати порадують
"Не люблю і не вірю": Олег Винник жорстко пройшовся по українському шоу-бізнесу і різко обірвав дружину
Володимир Зеленський пояснив, що чекає на російську мову та УПЦ МП в Україні: "Це єдине, що може об’єднати всіх"
Читайте також:
