Тетяна Денисова показала, як виглядає після перенесеного інсульту

Відома танцівниця Тетяна Денисова, яка здобула популярність завдяки суддівству в проєкті "Танцюють всі!", поділилася з шанувальниками знімками після перенесеного інсульту. Однак незважаючи на хворобу хореограф виглядає приголомшливо. Про це пише видання clutch.ua.

Артистка активно веде свою сторінку в соціальних мережах, де із завидною регулярністю ділиться з шанувальниками кадрами з життя і зйомок. Хореограф буквально цвіте красою, немов хвороби і не бувало.

Знаменита танцівниця Тетяна Денисова, яка була членом журі проєкту "Танцюють всі!"запам'яталася багатьом глядачам своєю красою і щирістю. Після закриття танцювального шоу на телеканалі СТБ, Денисова прийняла рішення переїхати разом з сім'єю в Росію. У 38 років знаменитість перенесла інсульт і дуже довго відновлювалася, щоб повернутися до звичного способу життя і продовжити займатися улюбленою справою. До слова, дівчина повідомила шанувальникам новину про перенесений інсульт опублікувавши коротку замітку на своїй сторінці в соцмережі.

Тетяна Денисова після інсульту. Фото: скріншот instagram / tatyanadenysova

Відновившись після недуги Тетяна Денисова продовжує зніматися в шоу "Танці", в якому вона оцінює учасників проєкту. Підкреслюється, що з цим проєктом хореограф уклала контракт ще в 2017 році і стала постійним наставником телепроєкту, замінивши Єгора Дружиніна. Зйомки в шоу не єдине, чим займається дівчина. Також вона керує танцювальним колективом JB ballet. Після перенесеного інсульту танцівниця стала більш уважною до свого організму і більше часу присвячує відпочинку.

Раніше портал Hyser писав, що півфіналіст шоу" Холостячка " Андрій Рибак вразив фанатів поцілунком з коханою.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Показати ще

Також портал Hyser писав, що Ксенія Мішина похвалилася ідеальною фігурою на підборах.

Крім того портал Hyser повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль засвітила бездонне декольте в бездонній маєчці