Вчені з'ясували, що існує напій, який запобігає розвитку діабету. Це напій, який можна знайти в будь-якому магазині.

Останні дослідження вчених говорять про те, що існує напій, який запобігає появі діабету другого типу, а також полегшує перебіг хвороби, якщо вона вже з'явилася. І це звичайний зелений чай.

Хворі на діабет другого типу повинні все життя приймати препарати, які знижують рівень глюкози в крові. Однак вчені з Південної Кореї з'ясували, що щоденне вживання зеленого чаю значно знижує ризик розвитку діабету другого типу, а при його наявності значно полегшує перебіг хвороби.

Експерти медичного коледжу Університету Чунг-Анг провели дослідження, яке показало, що додавання в раціон зеленого чаю зменшує рівень глюкози натщесерце і одночасно знижує рівень інсуліну у людей з підтвердженим діабетом. У матеріалах дослідження, які були опубліковані, повідомляється, що цей ефект може бути викликаний великою кількістю антиоксидантів (поліфенолів і полісахаридів), які містяться в зеленому чаї.

"Крім можливостей сполук зеленого чаю нормалізувати рівень глюкози в крові людей з діабетом, дані компоненти також сприяють зменшенню рівня холестерину, нормалізують тиск, надають протипухлинний ефект», - зазначив автор дослідження Джаетек Кім.

Тепер ви знаєте, який корисний зелений чай. Цей напій, безумовно, заслуговує місце у вашому раціоні. Однак він не замінить повноцінне лікування, приписане вашим лікарем. Пам'ятайте, що самолікування може бути небезпечним для вашого здоров'я.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Як повідомлялося раніше, стало відомо, як вино впливає на зір. Чому ж окулісти так довго мовчали?!

Hyser також писав, що є напій, який прекрасно чистить печінку. Його вам продасть будь-яка бабуся.