Харківський бабак Тімка III, відомий своїм пророцтвом настання весни, не тільки передбачив ранню та теплу весну, а й запропонував мудру перспективу перемоги у війні проти Росії.

Про це пише «УНІАН».

У відповідь на питання про наддержаву, яка допоможе українцям у їх боротьбі, Тимко III проникливо вибрав терпіння, наголосивши на важливості єдності та наполегливості.

За традицією в День бабака Тимка III поставили соціально значущі та гумористичні питання. Перед бабаком лежали військова каска, фігурка офіціанта та карта України.

Сурок Тімка: скрін із мережі

Тимко III символічним жестом підбіг до офіціанта та карти, показуючи, що єдність та терпіння — це суперсили, які сприятимуть перемозі України у війні проти Росії.

Популярні новини зараз

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

День сурка в Україні пов'язаний з ритуалом харківського бабака Тимки III, що передбачає прихід весни. Цього року бабак, який мешкає на біологічній станції Каразинського університету в селі Гайдари Харківської області, не побачив своєї тіні, що вказує на ранню весну, яка розгорнеться у найближчі шість тижнів.

Харківський бабак Тимко III не тільки приніс радісні новини про ранню і теплу весну в День бабака, а й поділився вдумливим поглядом на стійкість України перед обличчям триваючої війни з Росією. Коли його запитали про наддержаву, яка допоможе українцям у їхній боротьбі, мудрий гризун вказав на терпіння, наголосивши на важливості єдності та стійкості.

Читайте також:

Урожаю точно не буде: на місці яких культур ні в якому разі не можна висаджувати часник

Байдужими ви точно не залишитеся: рецепт іспанських рибних пончиків з фаршу мінтаю

Справжнє весняне тепло: синоптики обіцяють температуру вище +10

На автомобілістів чекають нові сюрпризи від депутатів: що дуже серйозно зміниться