Бекон наріжте дрібними шматочками. Бекон можете брати сирокопчений або варенокопчений, який найбільше подобається.
Наріжте сир дрібними кубиками або натріть на тертці. Сир для цієї страви підійде будь-який - твердий, напівтвердий, м'який типу моцарелли. Головне, щоб вона була смачною, якісною, без замінників молочних жирів.
У мисці з'єднайте фарш, бекон, сир, олію та спеції. Ретельно вимісити фарш до гладкості. Якщо хочете отримати більш однорідну консистенцію, можете збити фарш, сир та бекон у стаціонарному блендері.
Сформуйте з фаршу рівні круглі котлети. Їх має вийти шість.
Сковороду розігрійте на середньому вогні. За бажанням можете додати трохи олії, але в принципі вистачить і того жиру, який виділиться при обсмажуванні з фаршу та бекону. Обсмажте котлетки із двох боків до золотистого кольору.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Котлети можете подати з будь-яким гарніром або зробити смачні домашні бургери.
Читайте також:
Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт простих бутербродів з буряковою намазкою та яйцем
Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт ситної запіканки з макаронів з грибами та сосисками
Краще будь-яких пиріжків: рецепт ситних картопляників із сиром, від яких ви точно не відмовитеся