Деякі знаменитості від початку повномасштабної війни стали на захист України від російських окупантів.

Деякі блоегри і коміки прийняли рішення робити це зараз, але залишаються і ті, хто вважає за краще бути на "фінансовому фронті". Серед них і незмінні ведучий "Холостяка" Григорій Решетник, які не вважають себе ухилянтом, про що він заявив в інтерв'ю LIGA Life.

Григорій Решетник. Фото: скріншот YouTube

Український шоумен та ведучий Григорій Решетник каже, що його часто називають ухилянтом, але це абсолютно не відповідає істині.

"З приводу ухилянтів. Я багатодітний батько. Закон придуманий не Григорієм Решетником, написаний не під Григорія Решетника. Я пройшов ТЦК, ВЛК, отримав всі документи. Все зробив, як закон пише. Закон написав "якщо багатодітний батько – відстрочку" – отримали. У мене є благодійні аукціони, які я реалізовую за кордоном. Я не порушую закон, дуже багато допомагаю. Роблю це публічно і непублічно", - пояснив Решетник.

Григорій Решетник, фото з соцмереж

Популярні новини зараз

Догляд за полуницею у вересні: правила поливу, обробки та підживлення

Її навіть не потрібно варити: рецепт швидкої та апетитної аджики на зиму без болгарського перцю

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Григорій додав, що він не заброньований якимось телеканалом, бо в цьому немає потреби. Він живе за законом і чесно сплачує податки.

"Я не заброньований за якимось принципом телевізійного характеру чи через родичів, дружбу чи кумівство. За законом. Я чесно заробляю гроші, сплачую податки й працюю в Україні. І це може комусь не подобатись", - припускає Решетник.

Читайте також:

Діяли професійно: Григорій Решетник розповів, як ТЦК упіймали його вже прямо на вокзалі.

Аліна Гросу вперше розсекретила свого нового чоловіка: хто він такий і що про нього відомо.