Сьогодні, 20 січня 2024 року, у підмосковній лікарні від ускладнень після коронавірусу помер батько співака та музичного продюсера Валерія Меладзе. Чоловікові було 90 років.

Інформація про похорон поки невідома.

Трагічну новину повідомив особисто співак у відео, в якому пояснив скасування концертів у Казахстані. Вони мали пройти в Астані і Алматі 20 і 23 січня.

"У зв'язку зі смертю одного з найближчих мені людей мені доводиться перенести концерти в Алма-Аті", - сказав Меладзе. У своєму виступі Валерій Меладзе також запевнив шанувальників своєї творчості з Астани та Алмати, що їхня зустріч обов'язково відбудеться у найближчому майбутньому, а саме 2, 4 та 6 лютого.

Також Валерій Меладзе сказав, що дуже розраховує на громадську підтримку у цьому питанні та подякував усім за увагу.

Відомо, що свої останні дні Меладзе-старший провів у лікарні, у вкрай тяжкому стані, оскільки наприкінці 2023 року 90-річний Шот Костянтинович Меладзесерйознозахворів.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Батько братів Костянтина та Валерія Меладзе зіштовхнувся із серйозними наслідками коронавірусної інфекції. Його терміново госпіталізували, тож Валерію довелося перервати свій гастрольний тур, щоб вирушити до батька та бути поряд з ним.

Зазначимо, що проблеми зі здоров'ям у батька братів Меладзе трапляються далеко не вперше. 2008 року його терміново доставили з болями в серце до однієї з елітних клінік Москви. Шоті Костянтиновичу на той момент було 74 роки.

При цьому його дружина Неллі Акакіївна говорила, що Шота Костянтинович завжди відрізнявся чудовим здоров'ям, і востаннє хвороба серця виявлялася у нього 20 років тому. Проте у 2018 році, як пише видання, у ЗМІ знову з'явилася інформація про аналогічну проблему. Тоді його стан медики оцінювали як середнього ступеня важкості.

Нагадаємо, що після широкомасштабного вторгнення РФ в Україну Валерій Меладзе відразу закликав зупинити війну, але незабаром "перевзувся". І зараз його позиція щодо війни досить неоднозначна, за що його недолюблюють і в Україні, і в Росії.

Читайте також:

Не приманюйте небіжчика до дверей: які речі померлої людини краще не зберігати в будинку

Не стало легендарного актора, фільми з яким дивилися цілими поколіннями

Путін наказав вербувати африканські племена для атаки Україною

Це дуже страшно: нумеролог показала, як Путін використовує магію дат. 24 = 6, 2022 = 6