"Як там Катя?" – українська драма, яка найближчим часом з'явиться в українських кінотеатрах, а тепер її права на показ придбав сервіс HBO Europe.

На даний момент немає точної дати виходу фільму на цій стрімінговій платформі, оскільки це відбудеться після завершення прокату у кінотеатрах. Про це повідомила прес-служба дистриб'ютора Adastra Cinema.

"HBO – надпотужний та престижний бренд. Їхній кураторський вибір завжди є гарантією якості для глядача. Маю за честь те, що наша стрічка демонструватиметься разом із роботами визнаних світових майстрів", – прокоментувала новину режисер та автор сценарію стрічки "Як там Катя?" Христина Тинькевич.

Ольга Матат, продюсер фільму, наголосила, що набуття прав на "Як там Катя?" HBO Europe стало гарною новиною для українського кінематографу.

Вона висловила задоволення тим, що українське кіно стає дедалі популярнішим у Європі та світі. Ця подія відкриває нові перспективи для українських авторів, виконавців та продюсерів.

Сам фільм "Як там Катя?" оповідає про життя лікаря швидкої допомоги на ім'я Ганна, яка водночас є єдиною матір'ю для своєї дочки Каті.

Анна прагне забезпечити своїй дитині краще майбутнє, але несподівана трагедія ставить під загрозу всі її плани. Фільм став повнометражним дебютом режисера Крістіни Тінькевич та отримав визнання на світових кінофестивалях, включаючи спеціальний приз журі Ciné+ та приз за найкращу акторську гру на кінофестивалі у Локарно.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Очікується, що після успішного прокату в українських кінотеатрах "Як там Катя?" зустріне своє міжнародне публічне дійство на платформі HBO Europe, надаючи українському кінематографу ще одну можливість заявити про себе на світовій сцені.

Читайте також: