Фахівці у галузі біоенергетики попереджають, що в процесі прибирання слід враховувати не лише фізичну чистоту, а й енергетичні взаємодії, які можуть вплинути на різні сфери нашого життя.

Деякі дні, згідно з їхніми твердженнями, є менш сприятливими для вологого прибирання, і проведення їх у ці періоди може призвести до небажаних наслідків.

На думку фахівців, починати тиждень із вологого прибирання у понеділок не рекомендується.

Це свято вважається несприятливим для підтримки матеріального благополуччя. Імовірність виникнення фінансових труднощів або непорозумінь у сім'ї може зрости, а також існує ризик подразнення домашніх енергій.

Іншим "небезпечним" днем для прибирання є п'ятниця.

Фахівці попереджають про можливість настання грошової кризи, а також зазначають, що проведення вологого прибирання в цей день може негативно вплинути на жіночу енергетику. Внаслідок цього можуть виникнути труднощі у відносинах, а людина може зіткнутися із втратою кохання та щастя.

Найнесприятливішим днем ​​для побутових турбот експерти вважають неділю.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Показати ще

На завершення тижня вони рекомендують приділити час духовному розвитку та відпочинку, відкладаючи всі побутові труднощі на більш сприятливі дні. Це, на їхню думку, допоможе уникнути негативних енергетичних впливів та підтримати гармонію у житті.

Читайте також: