Російського актора Анатолія Руденка затримали з наркотиками. Про це стало відомо у четвер, 18 січня.

"Ввечері 17 січня співробітники ДПС зупинили для перевірки таксі на вулиці Антона Овсієнка <…> Виявили пакет, у якому, як з'ясувалося пізніше, були наркотики, — сказано в повідомленні. telegram-каналу 112.

Так, напередодні ввечері 41-річний Анатолій Руденко їхав додому після зйомок, замовивши таксі. Проте машину, якою їхав артист, зупинили на вулиці Антонова-Овсієнка для перевірки співробітники ДІБДР.

Інспекція не збиралася перевіряти пасажира, але, помітивши, що той поводився підозріло і сильно нервував, додивилася. В результаті перевірки особистих речей у Руденка було виявлено пакет із білою речовиною. Він був захований у трусах і приклеєний скотчем.

Експертиза вже показала, що це було 0,57 г мефедрону. Тепер акторові загрожує до трьох років в'язниці.

Так, проти актора можуть порушити справу за ч. 1 ст. 228 КК РФ - "Незаконне зберігання без мети збуту наркотичних засобів". При цьому стаття може змінитись на більш тяжку, якщо буде встановлено причетність Руденка до подібних злочинів раніше. Тоді акторові загрожуватиме до 10 років в'язниці.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Актор поспішив відхреститися від наркотиків та представив незвичайну версію подій.

Так, Руденко заявив, що знайшов пакетик випадково ще у грудні 2023 року, коли гуляв зі своїм собакою в парку Ходинське поле і думав, що це витівки догхантерів. Іншими словами, Руденко стверджує, що подумав, ніби це отрута для собак, яку погані люди розкидали, і прихопила її з собою. Він поклав пакет у свою куртку та забув про нього.

Потім, 17 січня, вирушивши на зйомки, він одягнув цю куртку і незабаром зрозумів, що в пакеті є наркотики.

До речі, цю ж версію підтверджують його співробітники, адже він розповідав їм цю історію. Але не зрозуміло, чому артист все ще возив пакетик у своїй машині.

З вчорашнього вечораАнатолій Руденко знаходиться у відділі поліції, з ним працюють слідчі.

Зазначимо, що Анатолій Руденко став відомим за цілою низкою кіноролей. Популярність йому принесли російські серіали "Каменська", "Повернення Мухтара" та "Дві долі".

Раніше артиста не було помічено в скандальних історіях. В акторському середовищі всі відгукуються про нього позитивно, а дружина і донька взагалі називають Руденка найкращим чоловіком і татом.

До речі, схожий випадок стався у жовтні минулого року, коли у Москві з наркотиками затримали переможця третього сезону шоу "Танці" Дмитра Щебета. Таксі з пасажиром, який помітно нервував, зупинили вночі на Звенигородському шосе.

Читайте також:

Не приманюйте небіжчика до дверей: які речі померлої людини краще не зберігати в будинку

Видадуть бумеранги та списи: Путін наказав вербувати африканські племена для атаки по Україні

Це дуже страшно: нумеролог показала, як Путін використовує магію дат. 24 = 6, 2022 = 6