У 2016 році на сайті з продажу б/в автомобілів дебютувала приваблива реклама, що демонструє незвичайне саморобне творіння. Цей унікальний автомобіль отримав назву "Мрія" і, за чутками, був випущений у 1965 році. Однак його видатний шлях до публіки розпочався у 2011 році, коли фотографію автомобіля було розміщено в одному з журналів. Зрештою онук геніального автора вирішив розлучитися з цим єдиним у своєму роді автомобілем.

Автомобіль "Мрія"

«Мрія» може похвалитися індивідуальним дизайном, про що свідчать назва автомобіля та колір морської хвилі в офіційних документах. Це сплав компонентів від різних моделей автомобілів "Москвич". Центральна конструкція кузова бере свій початок від Москвича-400, а кришка багажника та частково задні крила запозичені у Москвича-407. Задні ліхтарі є креативно переробленими передніми підфарниками від автобуса ЗІС-155. Передні крила, швидше за все, є результатом саморобної роботи та оснащені чотирма круглими фарами. Під фарами впадає в око решітка радіатора на всю ширину, а з боків крил гордо красуються фірмові таблички «Мрія». Це ім'я також витончено відображене на кришці багажника, що прикрашає пташиною емблему від ГАЗ-21 Волга.

Автомобіль "Мрія"

Автомобіль "Мрія"

Нотки американського класичного стилю помітні у передніх ґратах, що нагадує радянський лімузин ГАЗ-13 "Чайка". Під капотом "Мрії" встановлений двигун "Москвич-408" потужністю 45 кінських сил, за офіційними даними. Важіль перемикання передач зручно розташований на кермі, а передня панель запозичена у ГАЗ-21 Волга.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Показати ще

Автомобіль "Мрія"

«Мрія» є кульмінацією мрії її творця, який присвятив кілька років втіленню в життя цього нетрадиційного та творчого автомобіля. Це свідчення світу любителів автомобілів, зроблених своїми руками, де пристрасть та інновації об'єднуються для створення єдиних у своєму роді автомобільних шедеврів. Цей автомобіль уособлює багату та різноманітну культуру нетрадиційного автомобільного дизайну та демонструє безмежні можливості людської творчості в автомобільному світі.

Читайте також:

"Йому це вже не доступно": друг Брюса Вілліса розповів про його стан і про те, як він перестав читати та говорити

Тепло прийшло не довго: синоптик розповіла, коли повернуться справжні холоди

Називають себе військовими: українців попередили про шахраїв. Що потрібно знати