Домашня ковбаса у харчовій плівці проста у приготуванні та неймовірна корисна в порівнянні з іншими ковбасними виробами.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом домашньої ковбаси у харчовій плівці читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом домашньої ковбаси у харчовій плівці нам знадобиться:

  • Стегна куряче - 1 кг
  • Часник - 8 зубчиків
  • Майонез - 2 ст. ложки
  • Желатин – 1 ст. ложка
  • Сіль та спеції - за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом домашньої ковбаси в харчовій плівці:

1. Візьміть курячі стегна для домашньої ковбаси в харчовій плівці і видаліть м'ясо від кісток. Якщо хочете, можете залишити шкіру, але це на ваш смак.

2. Підготуйте фарш для домашньої ковбаси у харчовій плівці: наріжте м'ясо дрібними шматочками, але не використовуйте м'ясорубку. Додайте майонез, сіль та спеції на свій смак для домашньої ковбаси в харчовій плівці.

Популярні новини зараз

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

3. Залийте желатин гарячою водою і залиште на 20 хвилин, щоб він набухнув для домашньої ковбаси в харчовій плівці.

4. Візьміть харчову плівку та викладіть отриманий фарш для домашньої ковбаси у харчовій плівці на край плівки. Поступово розподіліть фарш для домашньої ковбаси в харчовій плівці по плівці.

5. Акуратно загорніть фарш для домашньої ковбаси у харчовій плівці у харчову плівку, щільно зав'язуючи кінці. Переконайтеся, що плівка щільно фіксує домашню ковбасу у харчовій плівці.

6. Загорніть отриману ковбасу у фольгу. Переконайтеся, що кінці фольги щільно загорнуті, щоб зберегти вологу.

7. Розігрійте духовку до 180 градусів для приготування домашньої ковбаси у харчовій плівці.

8. Поставте загорнуту домашню ковбасу в харчовій плівці в розігріту духовку та запікайте протягом однієї години.

9. Після запікання вийміть домашню ковбасу в харчовій плівці з духовки і залиште її охолонути.

10. Після охолодження помістіть домашню ковбасу в харчовій плівці в холодильник. Вона може бути подана у холодному вигляді.

11. Якщо хочете, можете зняти харчову плівку та загорнути ковбасу у звичайний папір для тривалого зберігання.

Готова домашня ковбаса у харчовій плівці готова до подачі на стіл. Смачного!

Читайте також:

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом

З'їжте з ранку та ще й на роботу понесете: рецепт овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці

Хрусь-хрусь, в гості до вас стукаю: рецепт неймовірного капустяного салату німецькою. У чому його секрет

Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи