Домашня ковбаса у харчовій плівці проста у приготуванні та неймовірна корисна в порівнянні з іншими ковбасними виробами.
Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом домашньої ковбаси у харчовій плівці читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом домашньої ковбаси у харчовій плівці нам знадобиться:
- Стегна куряче - 1 кг
- Часник - 8 зубчиків
- Майонез - 2 ст. ложки
- Желатин – 1 ст. ложка
- Сіль та спеції - за смаком
Спосіб приготування страви за рецептом домашньої ковбаси в харчовій плівці:
1. Візьміть курячі стегна для домашньої ковбаси в харчовій плівці і видаліть м'ясо від кісток. Якщо хочете, можете залишити шкіру, але це на ваш смак.
2. Підготуйте фарш для домашньої ковбаси у харчовій плівці: наріжте м'ясо дрібними шматочками, але не використовуйте м'ясорубку. Додайте майонез, сіль та спеції на свій смак для домашньої ковбаси в харчовій плівці.
Енергетика під великою загрозою: небувалі відключення світла можуть накрити Україну
Кріп душить ваш город: єдиний овоч, здатний врятувати землю після нього
4 знаки Зодіаку, яким краще не довіряти свої секрети
Лампочка подушки безпеки загоряється сама? Осінній трюк вашого авто, який можна виправити за 10 хвилин
3. Залийте желатин гарячою водою і залиште на 20 хвилин, щоб він набухнув для домашньої ковбаси в харчовій плівці.
4. Візьміть харчову плівку та викладіть отриманий фарш для домашньої ковбаси у харчовій плівці на край плівки. Поступово розподіліть фарш для домашньої ковбаси в харчовій плівці по плівці.
5. Акуратно загорніть фарш для домашньої ковбаси у харчовій плівці у харчову плівку, щільно зав'язуючи кінці. Переконайтеся, що плівка щільно фіксує домашню ковбасу у харчовій плівці.
6. Загорніть отриману ковбасу у фольгу. Переконайтеся, що кінці фольги щільно загорнуті, щоб зберегти вологу.
7. Розігрійте духовку до 180 градусів для приготування домашньої ковбаси у харчовій плівці.
8. Поставте загорнуту домашню ковбасу в харчовій плівці в розігріту духовку та запікайте протягом однієї години.
9. Після запікання вийміть домашню ковбасу в харчовій плівці з духовки і залиште її охолонути.
10. Після охолодження помістіть домашню ковбасу в харчовій плівці в холодильник. Вона може бути подана у холодному вигляді.
11. Якщо хочете, можете зняти харчову плівку та загорнути ковбасу у звичайний папір для тривалого зберігання.
Готова домашня ковбаса у харчовій плівці готова до подачі на стіл. Смачного!
Читайте також:
Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом
З'їжте з ранку та ще й на роботу понесете: рецепт овочів із яйцем, запечених у звичайній булочці
Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи