Пропонуємо вам незвичайний і унікальний рецепт німецького салату Krautsalat – маринованої капусти, який поєднує в собі освіжаючу хрумкість та легку насолоду.
Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом неймовірного капустяного салату по-німецьки читайте в нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом неймовірного капустяного салату по-німецьки нам знадобиться:
- Капуста білокачанна - 1300-1500 г
 - Перець болгарський (червоний) - 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста - 1 шт
 - Гірчиця — 1 ст. л.
 - Цукор - 50-70 г
 - Оцет (5%) – 100 мл
 - Олія - 100 мл
 - Соль — 1 ст. л.
 - Перець чорний (мелений) - за смаком
 
Спосіб приготування страви за рецептом неймовірного капустяного салату по-німецьки:
Почніть приготування неймовірного капустяного салату по-німецьки з того, що тонко нашаткуйте свіжу капусту. Також наріжте цибулю та болгарський перець дрібними кубиками для неймовірного капустяного салату по-німецьки.
Змішайте всі нарізані овочі у відповідному посуді й добре перемішайте їх для неймовірного капустяного салату по-німецьки.
Гроші під ялинку: українцям заплатять до 6500 грн зимової допомоги - хто отримає нову "тисячу Зеленського" і більше
"Мені по барабану": Олексій Суханов зізнався, коли одружиться і поцілував колегу просто у кадрі
Як проскочити польський кордон без черг: секрети автомобілістів у 2025 році
Полювання на вакцину: чому українці шукають щеплення від грипу, як дефіцитний товар
У невеликій каструлі з'єднайте оцет, олію, цукор і сіль. Доведіть суміш до кипіння і варіть, поки сіль і цукор повністю не розчиняться для маринаду для неймовірного капустяного салату по-німецьки.
Акуратно залийте гарячим маринадом нашатковану капусту, посипте трохи перчика і ретельно перемішайте всі інгредієнти. Для безпеки на цьому етапі краще використовувати ложку, щоб запобігти опікам, а потім можна продовжити змішувати руками. Додайте трохи гірчиці для додаткового смаку.
Накрийте посуд кришкою та залиште настоюватися в кімнатній температурі протягом доби.
Через добу ваш неймовірний капустяний салат по-німецьки готовий до вживання. Перекладіть його в холодильник, щоб зберегти свіжість та хрумкий характер.
Смачного! Насолоджуйтесь цим унікальним і смачним капустяним салатом по-німецьки у поєднанні з улюбленими стравами або просто як освіжаюча закуска.
Читайте також:
Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи
Такі ласощі ви робитимете кожні вихідні: рецепт соковитої курки японською
Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком
Як заморозити помідори на зиму, щоб вони були прямі як з грядки
