Співачка MamaRika розпочала свій шлях до популярності з участі у вокальному шоу "Фабрика зірок". Багато часу минуло відтоді і Анастасія Кочетова (справжнє ім'я співачки) вже встигла вийти заміж та народити дитину.

Нещодавно з'явилися чутки, що Анастасія та її чоловік Сергій Середа на межі розлучення. Чутки підтверджували і самі знаменності в соцмережах. Зараз артистка вперше розповіла про складний етап в інтерв'ю Маші Єфросініної.

Маша Єфросиніна, фото із соцмереж

Українська співачка MamaRikaрозповіла про кризу у стосунках з телеведучим Сергієм Середою, які тривають вже понад 9 років. Складнощі у родині виникли ще навесні 2024 року, та наразі, зізнається артистка, ситуація вже краща.

Однак пара все ще проходить складний етап. Про це зірка розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній. Під час розмови знаменитість не змогла стримати емоцій та розплакалася, розповідаючи про проблеми з чоловіком.

"Ти постійно нервовий... Ти відкриваєш очі, і ти вже на негативі... Ти вже прокинувся, і тебе вже все бісить. Ти ще з ліжка не встав. А в тебе маленька дитина", – поділилася MamaRika.

Популярні новини зараз

Кінець вересня принесе випробування 3 знакам Зодіаку: кого коридор затемнень накриє та віднесе

Що потрібно зробити, щоб на дзеркалі більше не залишалися розводи: проста хитрість без будь-якої хімії

Повістка- ще не означає відправку на війну: що ТЦК ніколи не вручать на вулиці

Потім довго жалітимете: чому сир не можна зберігати в плівці або в пакеті

Показати ще

MAMARIKA, фото: скриншот You Tube
MAMARIKA, фото: скриншот You Tube

Співачка вважає останні роки одними з найскладнішими у житті – починаючи з пандемії, коли зірка була вагітна сином, та продовжуючи повномасштабним вторгненнямм росії в Україну. Артистка зізналася – боїться, що їм з чоловіком не вдасться повернути те, що було колись.

У якості відпочинку MamaRika дозволяє собі випити у компанії подружок. Однак, відверто розповіла співачка, може піти в загул на пару днів, що не подобається коханому.

"Це теж можливо в ситуації, коли Сєрого (Сергія Середу. – Ред.) трошки воно бомбить. І це теж можливо було причиною кризи, бо я могла там пропасти, наприклад", – додала гостя.

Читайте також:

Вагітна Анна Кошмал наважилася показати "прихованого" чоловіка: "Дві консерви".

Віра Брежнєва зірвала верх і вразила тілом: апетитні форми не дадуть заснути.