У Києві відбувся Благодійний захід «Шлях до відродження», організований за підтримки БФ «Стратегія Відродження України» Юлії Приймак - керівниці Центрального регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Відомі виконавці, благодійники, військові, меценати зібралися разом, аби зібрати кошти на реабілітацію дітей українських захисників, які загинули чи перебувають у полоні.

«З перших днів повномасштабного вторгнення наш фонд зосередився на трьох основних напрямках роботи. Перший - це забезпечення критичним обладнанням та витратними матеріалами лікарень, медичних інститутів та прифронтових шпиталів. Другий - підтримка Сил оборони, забезпечення підрозділів ЗСУ, Нацполіції, Державної прикордонної служби та ГУР дронами, автівками, системами РЕБ та засобами звʼязку. І третій - це підтримка дітей, родин з дітьми, переселенців та людей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Тому ми з радістю долучилися до такої важливої благодійної ініціативи, аби допомогти дітям, які втратили найцінніше - батьків, які віддали життя за Україну або ж утримуються в ворожому полоні. Підтримка їхнього фізичного та ментального здоровʼя має стати одним з пріоритетів, як для держави, так і для благодійних організацій», - зазначила співзасновник БФ молодіжної ініціативи «Надія» Віта Присяжнюк.

Усім учасникам благодійного вечора «Шлях до відродження» команда фонду «Надія» передала корисні вітамінні комплекси від американських партнерів Revival Foundation та Geri Care.

Популярні новини зараз

Їх розмітають відразу двома вилками: рецепт соковитих котлет із фаршу, цвітної капусти та сиру

Маринуємо в рукаві: як приготувати кабачки з часником та гірчицею. Швидкий рецепт

Жигунов избил Анастасию Заворотнюк: известный режиссер рассказала подробности

Показати ще

«Радіємо бути частиною такого неймовірного заходу! Працюємо заради України, її дітей і її майбутнього!» - резюмувала Віта Присяжнюк.