У мережі оприлюднили комбінований рецепт макаронної запіканки з грибами та ковбасою.
Інгредієнти:
200 г макаронів (спіральками).
300 г ковбаси.
200 г печериць.
120 г цибулі.
Як кішка із собакою: знаки Зодіаку, які не зможуть побудувати гармонійні стосунки
Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям
Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
130 м твердого сиру.
2 яйця.
250 мл молока.
15 мл олії.
Сіль за смаком.
1/3 ч. л. мелений чорний перець.
1/3 чайної ложки меленого імбиру.
1/3 чайної ложки меленого коріандру.
1/3 чайної ложки сушених італійських трав.
Інструкції:
Спочатку розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія.
Доведіть каструлю з водою до кипіння, додайте 1 чайну ложку солі і варіть макарони до готовності згідно з інструкцією на упаковці. Відкинути готові макарони в друшляк і відкласти убік.
Тим часом печериці миємо, обсушуємо і нарізаємо тонкими скибочками. Нагрійте олію в сковороді на середньому вогні і обсмажте гриби протягом 5 хвилин, поки вони не почнуть підрум'янюватися. Додайте в сковороду нарізану цибулю та готуйте ще 3 хвилини.
Очистіть ковбаски (за потреби) і наріжте їх. Додайте їх у сковороду з грибами та цибулею і готуйте 2–3 хвилини, доки вони не підрум'яняться.
У мисці збийте яйця і змішайте з молоком. Приправте 1/4 чайної ложки солі та збийте до однорідної маси.
Відварені макарони викладіть у форму для запікання (20х30 см) і приправте меленим чорним перцем, меленим імбиром, меленим коріандром та сушеними італійськими травами.
Вилийте яєчно-молочну суміш на макарони та перемішайте, щоб вона рівномірно змішалася. Розрівняйте верхню частину суміші.
Випікати в розігрітій духовці близько 20 хвилин|мінути|, поки начинка не застигне.
Твердий сир натріть на тертці. Дістаньте запіканку з духовки і зверху посипте тертим сиром.
Поверніть запіканку в духовку і запікайте ще 5-7 хвилин, поки сир не розплавиться і не почне пухиритися.
Ось і все, перед подачею дістаньте з духовки і дайте трохи охолонути страві.
Читайте також:
Таку весняну закуску до м'яса розмітають відразу: рецепт ароматної маринованої черемші
Його називають "Французький поцілунок": рецепт апетитного салату, який з'їдається за раз
Такої смакоти ви ще не куштували: рецепт закуски зі смаженої черемші в томатному соусі