Зварити картоплю в мундирі - це така дрібниця, що говорити про це не слід. Складнощі виникають тільки з очищенням овочів - дуже липка шкірка.
Є один прийом, який дозволяє очистити картоплю в мундирі за лічені секунди. Ось із чого треба почати.
Помивши картоплю, перед тим як помістити її в каструлю варитися, постарайтеся зробити на бульбах поперечний надріз навколо осі. Бажано, щоб початок надрізу та його закінчення збіглися в одній точці.
Сміливо поміщаємо картоплю у воду і варимо стільки, скільки належить. За надріз не турбуємось – смакові якості не постраждають.
Буквально перед тим, як будете готові зняти зварену картоплю з плити, підготуйте відповідний розмір ємності з крижаною водою. У ній потрібно буде охолодити готові бульби.
Злити воду та швидко перекласти овочі охолоджуватися на 10-15 секунд.
Такої ціни не чекали: що чекає на українців із газовими платіжками з 1 листопада
Блекаути б’ють по гаманцю: чому молоко, м’ясо й хліб можуть стати розкішшю вже цієї зими
"Чути не можу": Андрій Данилко зізнався, яке слово в українських піснях його дратує
Дональд Трамп запускає "Фонд перемоги України" - але платитиме за нього Китай
Після цього залишиться дістати картоплину з води і просто потягнути за шкірку, що відшарувалася, з різних кінців бульби.
Таким нехитрим способом можна перечистити без особливих зусиль цілу гору картоплі в мундирі за лічені хвилини.
Читайте також:
Останній переломний момент: таролог розповіла, що чекає на Україну навесні. Перемога близька
Так тримати: російська ППО збила свою ракету. Подробиці удару
Відомий український футболіст мало не попрощався із життям: серце зупинялося тричі