Українцям повідомили доволі несподівану інформацію, про яку навіть ніхто й не замислювався. Справа в тому, що через Google не можна шукати деяких слів. Так, є 10 заборонених запитів.

Важливо повідомити, що є багато речей, які не рекомендується гуглити здоровій людині. Ці слова здаються невинними і простими, але якщо натиснути на вкладку «картинки» під час їхнього пошуку, можна побачити справжній хорор. Ці прості слова можна внести і пошуковик і навіть нічого не запідозрити. Саме через це було опубліковано список тих речей, які не рекомендується гуглити навіть тим, кому понад 18 років.

Повідомляється, що є запити у пошуку Google, які можуть спричинити справжній психологічний розлад. Саме тому потрібно запам'ятати деякі слова, щоб уникнути неприємного результату.

Необхідно відзначити такі слова: перламутрові, принц Альберт, фотографія, клапоть, намальований смайлик графіті, пухирці, гострокінцеві, кластерні, молюск та жерсть.

Варто звернути увагу саме на останній пункт, оскільки він може показати людські жертви, кадри жахливих ДТП та інших трагічних наслідків. Щоб не отримати психологічного розладу, краще не шукати такого.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Білі чи коричневі: які яйця найкраще фарбувати на Великдень та що потрібно знати

Як захистити автомобіль у град: важливі поради, які допоможуть кожному водієві

Доведеться переходити на сухарі: кому з українців на 50% уріжуть пенсії

Баклажани будуть як на підбір: що потрібно додати до лунки, щоб отримати казковий урожай "синеньких"

Показати ще

Наречена без спідниці стала зіркою інтернету, показавши, як треба гуляти весіллям. Відео

Як отримати мобільний інтернет, якщо зникла електрика. Поради

Без світла, але з інтернетом: українські провайдери вигадали, як зробити «вічний інтернет»

Налаштування домашнього інтернету: як бути на зв'язку при блекауті