Чистимо та ріжемо навпіл сердечка, в цей же час топимо в чаші мультиварки масло в режимі «Випічка», «Жарка» або «Кекс»
Готуємо зірвак — основу плову. Обсмажуємо цибулю, моркву і сердечка, кожен раз чекаючи, поки масло не стане прозорим і не почне кипіти.
Увага! Цибулю можна нарізати півкільцями, а ось моркву — тільки брусочками або соломкою. Не можна натирати моркву на терку
Додаємо спеції за смаком і сіль. Рис промиваємо в декількох водах, воду зливаємо та викладаємо рис поверх зірвака рівним шаром. У центр вставляємо головку часнику.
Вливаємо гарячу воду, не перемішуючи, закриваємо кришку та ставимо режим «Плов», «Каша», або «Гречка».
Коли плов приготується, його можна перемішати та залишити постояти в режимі «Підігрів» від 20 хвилин до години. При подачі плов насипаємо в великі тарілки разом з очищеними зубчиками часнику та зеленню.
Тривожне падіння в київському дитсадку: дворічний хлопчик з важкою травмою, виховательці оголосили підозру
"Шкодую, що не знав англійської": Андрій Данилко розповів, чому не виїхав за кордон
Велике церковне свято 5 квітня: що не можна робити сьогодні і як уберегти будинок від нещастя
Мінфін готує сюрприз для малого бізнесу: спрощену систему - під ніж?
Читайте також:
Відмінна закуска на вихідні: старовинний салат із перцем, який запікають у духовці. Рецепт