Чистимо та ріжемо навпіл сердечка, в цей же час топимо в чаші мультиварки масло в режимі «Випічка», «Жарка» або «Кекс»
Готуємо зірвак — основу плову. Обсмажуємо цибулю, моркву і сердечка, кожен раз чекаючи, поки масло не стане прозорим і не почне кипіти.
Увага! Цибулю можна нарізати півкільцями, а ось моркву — тільки брусочками або соломкою. Не можна натирати моркву на терку
Додаємо спеції за смаком і сіль. Рис промиваємо в декількох водах, воду зливаємо та викладаємо рис поверх зірвака рівним шаром. У центр вставляємо головку часнику.
Вливаємо гарячу воду, не перемішуючи, закриваємо кришку та ставимо режим «Плов», «Каша», або «Гречка».
Коли плов приготується, його можна перемішати та залишити постояти в режимі «Підігрів» від 20 хвилин до години. При подачі плов насипаємо в великі тарілки разом з очищеними зубчиками часнику та зеленню.
Григорій Решетнік розповів, коли вийде на сцену з Винником і Потапом: "Вони так заплутались"
Іво Бобул і його тещі: одна ненависть, одна любов, і дві історії життя
Грошова допомога на лікування до 30 тисяч гривень: хто з українців може отримати і як оформити
Надя Дорофєєва опинилася під крапельницею: наслідки, які не світять Кацуріну
Читайте також:
Відмінна закуска на вихідні: старовинний салат із перцем, який запікають у духовці. Рецепт