Чистимо та ріжемо навпіл сердечка, в цей же час топимо в чаші мультиварки масло в режимі «Випічка», «Жарка» або «Кекс»
Готуємо зірвак — основу плову. Обсмажуємо цибулю, моркву і сердечка, кожен раз чекаючи, поки масло не стане прозорим і не почне кипіти.
Увага! Цибулю можна нарізати півкільцями, а ось моркву — тільки брусочками або соломкою. Не можна натирати моркву на терку
Додаємо спеції за смаком і сіль. Рис промиваємо в декількох водах, воду зливаємо та викладаємо рис поверх зірвака рівним шаром. У центр вставляємо головку часнику.
Вливаємо гарячу воду, не перемішуючи, закриваємо кришку та ставимо режим «Плов», «Каша», або «Гречка».
Коли плов приготується, його можна перемішати та залишити постояти в режимі «Підігрів» від 20 хвилин до години. При подачі плов насипаємо в великі тарілки разом з очищеними зубчиками часнику та зеленню.
Рік Червоного Коня: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2026 рік, дізнайтесь, що на вас чекає
"Не люблю і не вірю": Олег Винник жорстко пройшовся по українському шоу-бізнесу і різко обірвав дружину
Томати кричать про проблеми, але ми їх не чуємо: як листя видає все без аналізів
Для Червоного Коня: рецепт салату "Підкова удачі" для зустрічі 2026 року
Читайте також:
Відмінна закуска на вихідні: старовинний салат із перцем, який запікають у духовці. Рецепт
