Складові:

  • зелені яблука – 250 г
  • вівсяні пластівці – 80 г
  • молоко – 200 мл
  • борошно - 150 г
  • яйця – 2 шт.
  • вершкове масло – 30 г
  • кориця – 1/2 ч. л.
  • розпушувач – 1 ч. л. без вершка
  • сахар – 2-3 ст. л.
  • ванільний цукор - 1 ч. л.
  • сіль - щіпка
  • соняшникова рафінована олія – для смаження

Яблука очистити від шкірки та насіннєвої камери, подрібнити у блендері або натерти на тертці з малими отворами.

У посуд викласти подрібнені яблука, додати вівсяні пластівці та молоко. Перемішати.

В окрему посудину викласти всі сухі інгредієнти: борошно, що просіює, з розпушувачем, корицю, цукор, ванільний цукор, сіль. Перемішати. Потім у сухі інгредієнти влити заздалегідь розтоплене вершкове масло.

Потім додати збиті до однорідного стану яйця і яблучно-молочну суміш з вівсяними пластівцями.

Все ретельно перемішати. В результаті повинні отримати досить густе тісто, яке тяжко падає з ложки.

Популярні новини зараз

Софія Ротару під час війни: тиша, Київ і пенсія, про яку не всі знають

Нашатир на городі: помилки, які можуть коштувати вам половину врожаю

Коли сонце – ворог: як врятувати рослину від опіку і що робити абсолютно безглуздо і навіть небезпечно

До 28 травня 2025 року: низка працівників в Україні може втратити бронь від мобілізації

Показати ще

На сковороді розігріти трохи олії та столовою ложкою викласти оладки. Смажити на невеликому вогні по обидва боки до рум'яної скоринки.

Подавати оладки теплими зі сметаною, медом чи ягідним варенням.

Читайте також:

Може відмовити серце: названі крупи, від яких краще відмовитись

Названо рецепт простого напою, що очищає печінку від токсинів

Так робили козаки: як приготувати справжній український хрін у домашніх умовах. Рецепт