Складові:
- зелені яблука – 250 г
- вівсяні пластівці – 80 г
- молоко – 200 мл
- борошно - 150 г
- яйця – 2 шт.
- вершкове масло – 30 г
- кориця – 1/2 ч. л.
- розпушувач – 1 ч. л. без вершка
- сахар – 2-3 ст. л.
- ванільний цукор - 1 ч. л.
- сіль - щіпка
- соняшникова рафінована олія – для смаження
Яблука очистити від шкірки та насіннєвої камери, подрібнити у блендері або натерти на тертці з малими отворами.
У посуд викласти подрібнені яблука, додати вівсяні пластівці та молоко. Перемішати.
В окрему посудину викласти всі сухі інгредієнти: борошно, що просіює, з розпушувачем, корицю, цукор, ванільний цукор, сіль. Перемішати. Потім у сухі інгредієнти влити заздалегідь розтоплене вершкове масло.
Потім додати збиті до однорідного стану яйця і яблучно-молочну суміш з вівсяними пластівцями.
Все ретельно перемішати. В результаті повинні отримати досить густе тісто, яке тяжко падає з ложки.
Потап змінив ім'я та життя: чим займається артист у Маямі день і ніч, українцям у війну про таке тільки мріяти
Тарас Тополя повертає дім після ракетного удару: коли сім’я фронтмена "Антитіла" знову заселиться у квартиру
Чому ваш перець ніколи не виросте поруч із огірками: помилка, яка губить урожай
ОлександрЛукашенко відмовився бути президентом Білорусі… і сина Колю не поставлять в чергу спадкоємців
На сковороді розігріти трохи олії та столовою ложкою викласти оладки. Смажити на невеликому вогні по обидва боки до рум'яної скоринки.
Читайте також:
Може відмовити серце: названі крупи, від яких краще відмовитись
Названо рецепт простого напою, що очищає печінку від токсинів
Так робили козаки: як приготувати справжній український хрін у домашніх умовах. Рецепт