Існує неймовірна кількість рецептів з приготування, заготівлі та соління грибів.
Більше того, кулінарія не зупиняється на досягнутому, і найдосвідченіші кухарі вигадують нові рецепти, оригінальніші та екстравагантніші. Кальмари з грибами у сирному соусі? Будь ласка. Устриці із грибним соусом? Не питання.
Однак найулюбленіші рецепти зазвичай є найпростішими у приготуванні. Так, наприклад, 24Канал поділився шикарним рецептом маслюків у сметані, який підійде і для романічної вечері, і для звичайного обіду.
Для приготування нам знадобиться:
-
Масла 700
-
Цибуля ріпчаста 1 шт.
-
Сметана 300 гр
-
Олія соняшникова 2 ст. л.
-
Сіль за смаком
-
Чорний перець мелений
Для початку необхідно відварити гриби в підсоленій воді близько години. Маленькі маслюки можна відварювати цілими, а великі потрібно порізати.
Цибулю чистимо і режим півкільцями. Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору. Далі необхідно додати в цибулю гриби, просмажити 15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Потім необхідно влити сметану, ретельно перемішати і поставити тушкує під кришкою ще 10 хвилин.
Ці 5 знаків Зодіаку у 2026 р. увірвуться на вершину: кар'єрний вибух, про який вони мріяли роками
Чому ваш буряк не росте: небезпечна помилка після моркви, про яку мовчать городники
Лампочка подушки безпеки загоряється сама? Осінній трюк вашого авто, який можна виправити за 10 хвилин
Одружений батько 5 дітей охороняв школу і паралельно вимагав інтиму від 14-річної учениці: Полтава у шоці
Читайте також: