Громадяни країни-агресора тепер не зможуть розраховуватись у турецьких готелях своїми банківськими картками російської платіжної системи "Мир".

Зазначається, що заборона на обслуговування цих карток впроваджена в рамках західних санкцій щодо Росії за вторгнення до мирної України.

Як повідомляє УНІАН із посиланням на Middle East Eye, карти російської платіжної системи "Мир" перестали приймати у великих п'ятизіркових готелях у курортному місті Анталія.

Один з готелів Alva Donna World Palace в Кемері пізніше повідомив клієнтам, що вони не приймали карти протягом короткого часу через глобальний збій, але тепер знову обробляють їх. Інші готелі так і не відновили прийом карток "Мир".

Загалом у Туреччині продовжують приймати карти "Світ" у банкоматах та магазинах. Також ситуація може залежати від того, який саме банк випустив картку.

Нагадаємо, що на початку березня цього року платіжні системи Visa та MasterCard припинили роботу в РФ – російські картки цих платіжних систем працюють лише всередині країни. Нові карти в Росії ці компанії не випускатимуть.

Популярні новини зараз

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Пішов із життя відомий український співак, його знали навіть за кордоном

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Показати ще

Тим часом Естонія, Латвія, Литва, Польща, Чехія, Словаччина, Данія, Бельгія та Нідерланди перестануть видавати туристичні візи громадянам Росії . Тепер вони стали у цих країнах небажаними гостями.

Читайте також:

Розвал Росії відбудеться миттєво, два-три дні, - російський політик

Купальник сповз із "мокрої равлики": донька Моніки Беллуччі похвалилася іграми у воді. Аж закипіло

Розгром армії РФ: знаменита Таманська танкова дивізія покинула всю техніку, командир напився та втік