Смак холодника всім знайомий ще з дитинства. Адже це відмінне блюдо для спекотного літа. При подачі в порцію необхідно додати трохи сметани, за бажанням можна супчик подавати з відвареної молодою картоплею з кропом і вареним яйцем.
На 4 порції вам знадобиться: 400 гр очищеного буряка 4 яйця 4 огірка 4 невеликих картоплини 200 гр шинки Сметана 1 столова ложка яблучного оцту лавровий лист запашний перець морська сіль чорний перець
Буряк відварити в підсоленій воді. Вийняти і охолодити. Буряковий відвар теж добре охолодити.
Яйця відварити і подрібнити.
У відвар покласти всі інгредієнти, додати лимонну кислоту. За смаком поперчити і посолити.
Читайте також:
Опалювальний сезон уже розпочався: хто з українців може отримати пільгу на комуналку
Олександр "Терен" Будько накинувся на українців через шоу "Холостяк": "Я нікому не забороняю втратити ноги"
Наступного року яблуні вродять рекордно: що потрібно зробити з деревами наприкінці листопада
Катерина Полтавська розповіла про пологи і присутність Остапчука там: "Нашо ті зайві стреси"
Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь
Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт