Смак холодника всім знайомий ще з дитинства. Адже це відмінне блюдо для спекотного літа. При подачі в порцію необхідно додати трохи сметани, за бажанням можна супчик подавати з відвареної молодою картоплею з кропом і вареним яйцем.
На 4 порції вам знадобиться: 400 гр очищеного буряка 4 яйця 4 огірка 4 невеликих картоплини 200 гр шинки Сметана 1 столова ложка яблучного оцту лавровий лист запашний перець морська сіль чорний перець
Буряк відварити в підсоленій воді. Вийняти і охолодити. Буряковий відвар теж добре охолодити.
Яйця відварити і подрібнити.
У відвар покласти всі інгредієнти, додати лимонну кислоту. За смаком поперчити і посолити.
Читайте також:
Мороз проти батареї: чи варто сідати за електромобіль узимку, чи краще не ризикувати
Найсмачніший торт без випікання – крутіший за "Тирамісу", рецепт не тільки на Новий рік
Новий рік 2026 на смак удачі: що поставити на стіл, щоб Вогняний Кінь приніс гроші, кохання і драйв
"Її біль — це війна": Білозір пояснила, чому Софія Ротару не виїхала з Києва
Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь
Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт
