Екс-президент Російської Федерації, а нині заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв в черговий раз спровокував сумніви щодо його психічного здоров'я.

Так, у своєму Telegram-каналі одіозний соратник російського диктатора відзначився дуже агресивним і скандальним постом, переповненим ненавистю.

Відповідаючи на питання, чому його публікації такі різкі, російський політик заявив, що хоче зникнення ворогів Росії і назвав їх "виродками і виродками". У той же час Дмитро Медведєв не назвав персон.

"Відповідаю-Я їх ненавиджу. Вони виродки і виродки. Вони бажають смерті нам, Росії. І поки я живий, Я буду робити все, щоб вони зникли", - написав Дмитро Медведєв.

При цьому він не уточнив, кого збирається знищувати до кінця свого життя. Ймовірно, мова йде про українців, європейців і американців, про яких активно пише Медведєв в Telegram, в тому числі і з погрозами ядерного удару.

Відомий російський експерт Анатолій Несміян спробував пояснити "озвіріння" Медведєва. На його думку, Медведєв не залишає надії знову зайняти керівну посаду в РФ після відходу кремлівського диктатора Путіна, тому політик "торгує" собою і намагається довести свою абсолютну лояльність "кремлівській банді" і "вождю" через "пов'язування кров'ю".

"Він (Медведєв - ред.) зобов'язаний вимовити обов'язкову формулу підпорядкування, щоб не було спокуси "зіскочити" (відхреститися від "спецоперації" в Україні, яка насправді є повномасштабною війною)", - написав Несміян.

Популярні новини зараз

Звільнення скандального ректора Бугрова: вже навіть Зеленський відповів на петицію

Природа вирішила стерти Росію: після пекельних потопів країну накрило сніговими бурями та ураганами

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Вся підготовка - це 5 годин на полігоні, а потім - у пекло на фронт: історія українського воїна, який зник безвісти

Показати ще

Читайте також:

Медведєв вже погрожує ударами по Києву і не тільки: "почнемо обстріли чого-завгодно..."

Кінець Путіну: у Кремлі терміново шукають наступника. Президенту залишилося недовго

У Путіна розповіли, що буде з Україною, якщо вона поверне Крим. Маразм міцнішав