Локшина швидкого приготування для багатьох-відмінний варіант їжі як на роботі, так і вдома, коли потрібно зробити все швидко і ситно. Крім того, вона відмінно зберігається, ціна на неї демократична, і у більшості брендів локшини представлений величезний вибір смаків.
Чашку води наливаємо в сотейник або в сковорідку, відправляємо на вогонь.
Коли вода закипить, злегка солимо її і викладаємо пачку локшини швидкого приготування.
До речі, в різних упаковках локшина різної ваги - для упаковки в 120 гр знадобитися 350 мл води, але якщо локшина важить менше, то води потрібно взяти трохи менше, наприклад, 300 мл.
Варимо локшину в киплячій підсоленій воді приблизно 2 хвилини, періодично помішуючи і піднімаючи локшину - так вона буде пружною, а не розвареної.
Усередині сковорідки звільняємо простір для яйця, і з боків від нього кладемо дві скибочки сиру.
Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт картоплі, запеченої шарами в сметані з сиром та цибулею
Як відмити каструлю, якщо вона сильно підгоріла: прості способи, про які не всі знали
Урожаю вистачить і на компот, і на варення: чим треба поливати полуницю, щоб кущі ломилися від ягід
Коли захотілося чогось смачненького: рецепт незвичайної та ситної запіканки з пельменів та сиру
Закриваємо кришкою і залишаємо на повільному вогні до готовності.
Читайте також:
Немає слів: мати в один день втратила відразу двох синів. Вони захищали Україну.
Відключення гарячої води в Києві: в яких районах її не буде.
Краще робити запаси: українців попередили про різке подорожчання продуктів.