Локшина швидкого приготування для багатьох-відмінний варіант їжі як на роботі, так і вдома, коли потрібно зробити все швидко і ситно. Крім того, вона відмінно зберігається, ціна на неї демократична, і у більшості брендів локшини представлений величезний вибір смаків.
Чашку води наливаємо в сотейник або в сковорідку, відправляємо на вогонь.
Коли вода закипить, злегка солимо її і викладаємо пачку локшини швидкого приготування.
До речі, в різних упаковках локшина різної ваги - для упаковки в 120 гр знадобитися 350 мл води, але якщо локшина важить менше, то води потрібно взяти трохи менше, наприклад, 300 мл.
Варимо локшину в киплячій підсоленій воді приблизно 2 хвилини, періодично помішуючи і піднімаючи локшину - так вона буде пружною, а не розвареної.
Усередині сковорідки звільняємо простір для яйця, і з боків від нього кладемо дві скибочки сиру.
Професійна аферистка Ольга Миколюк скуповує столичну нерухомість під час війни: у ЗМІ розповіли про її схеми збагачення під час війни
Залишитеся без копійки: ПриватБанк почне блокувати рахунки українців, ось що потрібно терміново зробити
П’яний єнот шокував жінку: як прості яблука довели тварину до стану коми
Взимку без газу? У Раді попередили, що чекає українців уже скоро
Закриваємо кришкою і залишаємо на повільному вогні до готовності.
Читайте також:
Немає слів: мати в один день втратила відразу двох синів. Вони захищали Україну.
Відключення гарячої води в Києві: в яких районах її не буде.
Краще робити запаси: українців попередили про різке подорожчання продуктів.