Ніхто не стане заперечувати, що аромат домашнього печива здатний зібрати всю сім'ю за чаюванням і розмовами. Ще б пак, здобне печиво люблять як діти, так і дорослі, його можна взяти з собою на роботу і пригостити їм своїх колег.
Спробуйте приготувати швидкий варіант печива на швидку руку, яке так само швидко з'їдається.
На ~ 55 штук (~340г):
Продукт:
- 100 мл кефіру;
- 1 яйце;
- 60 мл рослинного масла;
- 1 ст. л. цукру. При такій кількості цукру печиво виходить не нудотним і помірно солодким, однак якщо ви ставитеся до ласунам, то потрібно додати в тісто 2-3 ст.л. цукру.
- ~ 250г борошна;
- 1 ч. л. розпушувача.
Замішуємо м'яке, еластичне тісто.
Розкачуємо тісто в пласт товщиною близько 1 см.
Графіки відключення на 26 листопада: Укренерго попередив – світла не буде по всій країні
Відключення світла нікуди не подінуться: скільки не буде електроенергії на день
Цей секрет новорічного салату ви і не знали: рецепт "Оселедця під шубою" для святкового столу
Ектор Хіменес-Браво не зміг це приховати і засвітився одразу з чотирма: "Картина маслом"
Рівномірно присипаємо пласт тесту цукром.
Прокочуємо пласт тесту з цукром качалкою до товщини приблизно півсантиметра. Цукор, яким було посипано тісто, таким чином" впечатается " і при випічці утворює цукрову скоринку.
Нарізаємо тісто на невеликі квадратики.
Деко застилає пергаментом для випічки. Викладаємо квадратики тіста на деко на невеликій відстані один від одного.
Випікати печиво потрібно в розігрітій до 180°C духовці ~ 15 хвилин.
Читайте також:
Не стало легендарного захисника України. Син розповів, як це сталося.
Ось це поворот: Папа Римський поїде в Москву до Путіна, а в Київ не збирається.
Хотіли заборонити Україну: під Москвою згоріло найбільше видавництво Росії.