Раніше, таке блюдо подавали виключно багатим людям. Однак часи змінюються і за старим, неймовірно смачним рецептом, може приготувати абсолютно кожна людина.
Приготування:
Нарізаємо цибулю кільцями.
Розігріваємо сковороду, заливаємо в міру рослинного масла і додавайте нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Готуємо на середньому вогні і до тих пір, поки цибуля не стане м'яким.
Тим часом великими часточками нарізаємо три зубчики часнику.
Відправляємо на сковороду нарізаний часник. Регулярно помішуємо, щоб цибуля з часником не пригорів. Готуємо до прозорості цибулі.
Вирізаємо з помідора повністю середину. Нарізаємо невеликими кубиками виключно стінки і дно помідора.
Графіки відключення на 26 листопада: Укренерго попередив – світла не буде по всій країні
Павло Зібров став на захиста "клона Винника" Андрія Кравченко: "Не робіть з Олега ідола"
Ектор Хіменес-Браво не зміг це приховати і засвітився одразу з чотирма: "Картина маслом"
Вже з 1 грудня правила мобілізації зміняться: що треба знати заброньованим українцям
На сковороду пересипаємо нарізаний помідор, перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилини.
Розбиваємо яйця стільки штук, скільки влазить на сковороду. Необхідно залити повністю поверхню. Солимо яєчню на власний смак.
Акуратно дерев'яною лопаткою, піднімаємо яйця. Нам необхідно щоб білок повністю підсмажився, не було прозорих місць.
Коли яєчня практично готова, вимикайте плиту і посипте подрібненим зеленою цибулею.
Читайте також:
Почалося: киян закликали ставити машини в гаражі.
Путіна дістала імпотенція: відомий композитор проговорився про проблеми російського лідера.