Раніше, таке блюдо подавали виключно багатим людям. Однак часи змінюються і за старим, неймовірно смачним рецептом, може приготувати абсолютно кожна людина.

Приготування:

Нарізаємо цибулю кільцями.

Розігріваємо сковороду, заливаємо в міру рослинного масла і додавайте нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Готуємо на середньому вогні і до тих пір, поки цибуля не стане м'яким.

Тим часом великими часточками нарізаємо три зубчики часнику.

Відправляємо на сковороду нарізаний часник. Регулярно помішуємо, щоб цибуля з часником не пригорів. Готуємо до прозорості цибулі.

Вирізаємо з помідора повністю середину. Нарізаємо невеликими кубиками виключно стінки і дно помідора.

Популярні новини зараз

Квитків нема, а охочих море: що насправді коїться з потягами "Укрзалізниці" у розпал літа

"Там якась інша дискотека?": Настя Каменських зупинила концерт в Одесі і відреагувала на шум у залі

Нічна загроза: як урятувати врожай від заморозків без покривного матеріалу, 5 трюків, які працюють

"Динамо" - уже не гранд? На Кіпрі роздмухали скандал перед матчем із Пафосом: "Українці опустились"

Показати ще

На сковороду пересипаємо нарізаний помідор, перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилини.

Розбиваємо яйця стільки штук, скільки влазить на сковороду. Необхідно залити повністю поверхню. Солимо яєчню на власний смак.

Акуратно дерев'яною лопаткою, піднімаємо яйця. Нам необхідно щоб білок повністю підсмажився, не було прозорих місць.

Коли яєчня практично готова, вимикайте плиту і посипте подрібненим зеленою цибулею.

Читайте також:

Почалося: киян закликали ставити машини в гаражі.

Путіна дістала імпотенція: відомий композитор проговорився про проблеми російського лідера.