Раніше, таке блюдо подавали виключно багатим людям. Однак часи змінюються і за старим, неймовірно смачним рецептом, може приготувати абсолютно кожна людина.

Приготування:

Нарізаємо цибулю кільцями.

Розігріваємо сковороду, заливаємо в міру рослинного масла і додавайте нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Готуємо на середньому вогні і до тих пір, поки цибуля не стане м'яким.

Тим часом великими часточками нарізаємо три зубчики часнику.

Відправляємо на сковороду нарізаний часник. Регулярно помішуємо, щоб цибуля з часником не пригорів. Готуємо до прозорості цибулі.

Вирізаємо з помідора повністю середину. Нарізаємо невеликими кубиками виключно стінки і дно помідора.

Популярні новини зараз

Чарівний новорічний рецепт: салат "Діана" з плавленим сиром, буряком та магією

По світлу стане простіше: графіки відключень електроенергії сильно пом'якшать

Зимовий прогрів - брехня століття? Експерт розніс у пух і прах головний міф водіїв

"Закони мають діяти не лише на Землі, а й у космосі": стався перший злочин поза планетою, як все закінчилось

Показати ще

На сковороду пересипаємо нарізаний помідор, перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилини.

Розбиваємо яйця стільки штук, скільки влазить на сковороду. Необхідно залити повністю поверхню. Солимо яєчню на власний смак.

Акуратно дерев'яною лопаткою, піднімаємо яйця. Нам необхідно щоб білок повністю підсмажився, не було прозорих місць.

Коли яєчня практично готова, вимикайте плиту і посипте подрібненим зеленою цибулею.

Читайте також:

Почалося: киян закликали ставити машини в гаражі.

Путіна дістала імпотенція: відомий композитор проговорився про проблеми російського лідера.