Сама назва "форшмак «перекладається з німецької як» закуска «або»їжа перед їжею". Якщо приготувати форшмак по наведеному нижче рецептом, то відразу стає зрозуміло, чому блюдо з розряду закуски перейшло в основне блюдо. Адже в ньому вже відразу міститься і хліб, і картопля, які могли б виконувати роль гарніру до оселедця.
Оселедець для цієї страви потрібна бочкова. Її потрібно почистити, відокремити від кісток і шкіри. Якщо оселедець дуже солона, то її можна на 2 години покласти в молоко. Перед нарізкою оселедець потрібно буде протерти паперовим рушником. Нарізаємо її на дрібні кубики.
Читайте також:
Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся.
Біжать так, що труси злітають: в мережі показали ганьбу російських військових. Відео.
У Зеленського повідомили Путіну погані новини. Це увійде в історію.
Катя Осадча зізналась, що завершила кар'єру: "Треба вміти себе подавати"
Гороскоп на завтра, 16 червня: Марс вступає в гру - початок тижня струсить знаки Зодіаку
Збираєтесь до Польщі? Ось за що можна отримати штраф на кордоні у 2025 році
У який поверх найчастіше влучають російські дрони-камікадзе "Шахед", пояснення експертів