Сама назва "форшмак «перекладається з німецької як» закуска «або»їжа перед їжею". Якщо приготувати форшмак по наведеному нижче рецептом, то відразу стає зрозуміло, чому блюдо з розряду закуски перейшло в основне блюдо. Адже в ньому вже відразу міститься і хліб, і картопля, які могли б виконувати роль гарніру до оселедця.
Оселедець для цієї страви потрібна бочкова. Її потрібно почистити, відокремити від кісток і шкіри. Якщо оселедець дуже солона, то її можна на 2 години покласти в молоко. Перед нарізкою оселедець потрібно буде протерти паперовим рушником. Нарізаємо її на дрібні кубики.
Читайте також:
Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся.
Біжать так, що труси злітають: в мережі показали ганьбу російських військових. Відео.
У Зеленського повідомили Путіну погані новини. Це увійде в історію.
Огірки виростуть солодкими і хрусткими: як правильно посадити насіння, не зіпсувавши їх
Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою
Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням
Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка