Якщо в Україні кажуть, що у кожної господині є свій рецепт червоного борщу, то у німецьких господинь – це рецепт картопляного салату. І правда, німецьку, чеську та австрійську кухню важко уявити без різноманітності картопляних салатів. Тільки у німецьких господинь існує більше тисячі різновидів салатів на основі картоплі. І ось один з них.
Продукт:
- картопля 4-5 шт-зварити до готовності;
- ковбаса копчена або м'ясо копчене-200 гр;
- горошок консервований 4 столові ложки;
- сир твердий 100-150 гр;
- цибуля синя половина 1 шт;
- сметана 2-3 столові ложки;
- огірки мариновані або солоні - 5 шт маленьких (2-3 шт великих);
- гірчиця - 1 чайна ложка;
- сіль за бажанням;
- сік половини лимона-3 столові ложки соку;
- зелень кропу за смаком або для прикраси.
Всі продукти в глибокій мисці перемішати.
Читайте також: