Якщо в Україні кажуть, що у кожної господині є свій рецепт червоного борщу, то у німецьких господинь – це рецепт картопляного салату. І правда, німецьку, чеську та австрійську кухню важко уявити без різноманітності картопляних салатів. Тільки у німецьких господинь існує більше тисячі різновидів салатів на основі картоплі. І ось один з них.

Продукт:

  • картопля 4-5 шт-зварити до готовності;
  • ковбаса копчена або м'ясо копчене-200 гр;
  • горошок консервований 4 столові ложки;
  • сир твердий 100-150 гр;
  • цибуля синя половина 1 шт;
  • сметана 2-3 столові ложки;
  • огірки мариновані або солоні - 5 шт маленьких (2-3 шт великих);
  • гірчиця - 1 чайна ложка;
  • сіль за бажанням;
  • сік половини лимона-3 столові ложки соку;
  • зелень кропу за смаком або для прикраси.

Всі продукти в глибокій мисці перемішати.

Читайте також: