Доступні продукти, простота в приготуванні, чудовий смак - все це можна сказати про цей пиріг.

В першу чергу до пачці сиру додаємо яйце і кілька ложок цукру за смаком і перемішуємо. Ми залишаємо на деякий час, щоб маса стала рідкою.

Тісто:

  • пачка маргарину;
  • 0,5 склянки цукру;
  • приблизно 3-3, 5 склянки;
  • яйце;
  • розпушувач.

Холодний маргарин потрібно натерти на тертці. Додати борошно, цукор, яйце і розпушувач.

Тісто потрібно замісити до стану крихти.

Викладаємо у форму шар крихти, сирну масу і знову шар крихти.

Популярні новини зараз

Ектор Хіменес-Браво не зміг це приховати і засвітився одразу з чотирма: "Картина маслом"

Вже з 1 грудня правила мобілізації зміняться: що треба знати заброньованим українцям

Справжня прикраса: рецепт печива "Каштани" з маминого зошита

План поділу України таки існує: у ГУР сказали, які регіони путін хоче залишити, як "спірні"

Показати ще

Випікати при 200ºC 30-35 хвилин, до готовності.

ДО РЕЧІ, пісочні пироги, а тим більше з сирною начинкою розрізаються в остиглому вигляді.

Раніше Hyser писав, що у Польщі всією церквою заспівали"Ой, у лузі червона калина".

Також наш портал повідомляв, що у Зеленського розкрили потужний секрет як швидко закінчити війну.

Нагадавши, Лавров зробив заяву про друге вторгнення в Україну: "зараз це починається..."